Ο παράδεισος των κυριών (29/4): Ο Χριστόφορος μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα - Τι γίνεται εδώ; Απαιτώ εξηγήσεις»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (29/4): Ο Χριστόφορος μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα - Τι γίνεται εδώ; Απαιτώ εξηγήσεις»

Μεγάλες αποκαλύψεις θα γίνουν απόψε 299/4 στον Παράδεισο των κυριών. Μεταξύ άλλων ωστόσο, ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης βλέπουν τον Σίμο από μακριά που πληρώνει τους δύο άντρες και αποφασίζουν ο ένας να ακολουθήσει τον Σίμο και ο άλλος τους άντρες.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 138

Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος ζητάει επίμονα από τον πατέρα του: «Θέλω να κατέβεις στην Αθήνα ώστε να τα συζητήσουμε όλα από κοντά», του λέει και τον πείθει.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης φτάνει στο αστυνομικό τμήμα και βρίσκει τον Ρένο στο γραφείο του, όπου καταθέτει: «Πίσω απ’ όλα κρύβεται η Καρτεζίνη» και ο Σωτήρης του ζητάει να του πει πού είναι το όπλο. «Αυτό θα σου το πω αφού μιλήσω πρώτα με τον δικηγόρο μου», λέει ο Ρένος, κάνοντας έξαλλο τον Δημοσθένη. Την ίδια στιγμή, ο Σίμος ενημερώνει τη Βικτώρια: «Ο Ρένος μού είπε ψέματα για το όπλο» και εκείνη τον πιέζει: «Πρέπει να κάνεις ό,τι μπορείς για να μάθεις». Λίγο αργότερα ο Δημοσθένης σπεύδει να ενημερώσει τη Βικτώρια για την κατάθεση του Ρένου και ο Σίμος μαθαίνει από τον Ρένο τι έκανε και πιάνονται στα χέρια, ενώ η Βικτώρια αμέσως μετά τον προστάζει: «Κανόνισε να βγάλεις τον Ρένο από τη μέση».

Η Δωροθέα εξομολογείται στον Μάρκο όλα τα άσχημα που πέρασε με τον Χρήστο και τα ξαναβρίσκουν, ενώ η Μιράντα έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς ο πατέρας της την κατηγορεί ότι τα έφταιξε με τον Χριστόφορο: «Τα έμαθα όλα από τον Χρήστο Πολύζο και ντρέπομαι. Το μόνο που θέλω από σένα είναι να μου φέρεις να γνωρίσω την εγγονή μου», της λέει. Η Μιράντα ενημερώνει τον Χριστόφορο για όλα κι εκείνος την παροτρύνει να αφήσει την Αμαλία να πάει. Η Σύρμω κάνει μια κουβέντα με τον Θωμά και του λέει: «Τα παιδιά μου δεν μου είπαν κάτι κακό όταν πίστευαν ότι κάτι τρέχει με μας» και ο Θωμάς τότε τη ρωτάει: «Τότε μήπως το πρόβλημα το έχεις μόνο εσύ;», η Σύρμω όμως αποφεύγει να απαντήσει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Νέος φόνος σοκ - Συλλαμβάνουν Γεωργία & Πάρη και στέλνουν το μωρό στο ορφανοτροφείο

Ο Ντίνος λέει στον Βύρωνα ότι η Αμαλία αποφάσισε να φύγει με τον Σίμο στο εξωτερικό, ενώ ο Χρήστος επικοινωνεί με τη Ματούλα, η οποία του εξομολογείται ότι η Στέλλα είναι φόνισσα, δίνοντας χαρά στον Χρήστο προς έκπληξή της. Στο μεταξύ, η Αμαλία εξομολογείται στην Πολυξένη: «Αποφάσισα να φύγω με τον Σίμο. Είναι ο μόνος τρόπος να μείνω μακριά από τον Ντίνο». Επειτα πηγαίνει και βρίσκει τη Μιράντα και την καλεί να έρθει μαζί τους στο εξωτερικό.

Η Μιράντα κομπιάζει, αλλά η Αμαλία της ζητάει να το σκεφτεί, ενώ το βράδυ η Αμαλία ανακοινώνει στον Σίμο ότι δέχεται την πρότασή του να φύγουν. Στο μεταξύ, ο πατέρας του Ντίνου έρχεται και ο Ντίνος του ζητάει: «Σε παρακαλώ, θέλω να δώσεις άλλη μία ευκαιρία στη μητέρα μου». Την ίδια ώρα, η Ζαχαρούλα βλέποντας τον Θωμά να ξεροσταλιάζει για τη μάνα της, πιάνει τη Σύρμω και της λέει: «Μάνα, εμείς θα τραβήξουμε τον δικό μας δρόμο, εσύ όμως πρέπει να σκεφτείς τη ζωή σου».

Ο Χριστόφορος επισκέπτεται τον Χρήστο στο σπίτι του για να του ζητήσει τον λόγο γι’ αυτά που είπε στον Δονάτο και αυτός σπεύδει να κρύψει τη Ματούλα. Ωστόσο, η Ματούλα κάνει θόρυβο και ο Χριστόφορος μπαίνει πιο μέσα στο σπίτι, όπου τη βλέπει πεσμένη κάτω: «Τι γίνεται εδώ; Απαιτώ εξηγήσεις», φωνάζει στον Χρήστο. Την ίδια στιγμή, δύο άντρες που πλήρωσε ο Σίμος μπαίνουν στο «Ολύμπια» με κουκούλες και λοστούς.