Σασμός 30/4: Η Μαρίνα "τρελαίνεται" - Επιτίθεται στη γιαγιά Ειρήνη

Της γυρνάει το μυαλό που ήξερε τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Συγκλονιστικό θα είναι το αποψινό 30/4 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Πρωταγωνίστρια για ακόμα μια φορά θα είναι η Μαρίνα που μαθαίνει αλήθειες και ψέματα, πράγματα που έκρυβαν καιρό κάποιοι πίσω από την πλάτη της. Τι θα κάνει; Πως θα αντιδράσει;

Στο επίκεντρο, βέβαια, θα βρεθούν κι άλλα πρόσωπα...

Τι θα δούμε στον Σασμό σήμερα, Μ. Τρίτη 30/4

Επεισόδιο 117

Η Μαρίνα κλονίζεται που μαθαίνει ποιος ευθύνεται για τη δολοφονία του Πετρή της, αλλά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος ανακρίνει τον Βαγγέλη προσπαθώντας να ολοκληρώσει την εικόνα γύρω από τον Μαθιό και τις σχέσεις του με την οικογένεια Φαρμάκη, ενώ η Στέλλα παραδέχεται επιτέλους στον πατέρα της τα συναισθήματά της για τον Χρήστο.

Ο Αντώνης ενημερώνει τους Σταματάκηδες για την απόφαση του εισαγγελέα να σκαλίσει ακόμη περισσότερο τις υποθέσεις του παρελθόντος, μέσα σε αυτές και εκείνη του Λάζαρου, και άπαντες φοβούνται πως ένας από όλους θα μπει άμεσα πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Οσο η Καλλιόπη φοβάται πως ο Μαθιός δεν θα είναι «παρών» στη γέννηση της κόρης του, η Αργυρώ μιλά στον Αστέρη για την έκβαση που είχε ο καφές με τη Σάντρα. «Ολα είναι μια χαρά, αλλά εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν θα γίνουμε ποτέ φίλες», θα του εξηγήσει. Και ενώ όλοι είναι χαμένοι στις σκέψεις τους, η Μαρίνα αντιμετωπίζει τη γιαγιά, τη φέρνει προ των ευθυνών της, της επιτίθεται φραστικά που ήξερε τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή αλλά τον κάλυπτε.

Δείτε επίσης: Σασμός: Θα κρεμαστεί! Αυτό είναι το φρικιαστικό τέλος της γιαγιάς Ειρήνης

Ο Παύλος υποψιάζεται ότι τα λεφτά για τον θάνατο του Σπύρου τα έδωσε η Εύα πριν πεθάνει εκ μέρους των Σταματάκηδων και ο Αστέρης με τον Μαθιό σκέφτονται πως σε αυτή την περίπτωση δεν θα βοηθήσουν να φτιαχτεί το σπίτι του θείου τους.

Γιώργος και Θοδώρα έρχονται πιο κοντά, ενώ και η σχέση Χρήστου και Στέλλας δείχνει να ωριμάζει μέρα με τη μέρα. Την ίδια στιγμή, η Ντίνα πέφτει ξανά στην αγκαλιά του Βαγγέλη.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί αύριο!