Σασμός 1/5: «Κανένα έλεος για του φονιάδες!» - Η Μαρίνα καταδίνει τον Μαθιό στην αστυνομία για τον θάνατο του Στεφανή

Οι σημερινές εξελίξεις για τη σειρά του Alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sasmos_alphatv_official - Instagram
sasmos_alphatv_official - Instagram

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 1/5 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για τον Σασμό και το τελευταίο της εβδομάδας μέχρι το Πάσχα. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές με τη Μαρίνα να ετοιμάζεται για την καταγγελία κατά του Μαθιού.

Δείτε επίσης: Σασμός spoiler - Ο Σπύρος Σαραφιανός αποκάλυψε το φινάλε της σχέσης Στέλλας και Χρήστου: «Στο τέλος, θα γίνουν 2 - 3 γάμοι...»

Οι σημερινές 1/5 εξελίξεις για τον Σασμό

Επεισόδιο 118

Η Μαρίνα, μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, απασφαλίζει και είναι έτοιμη να τον καταδώσει, ενώ η σχέση της με την οικογένειά της φτάνει σε ρήξη. Μπορεί ο καφετζής του χωριού μαθαίνοντας για τον θάνατο της Εύας να είναι ήρεμος γνωρίζοντας πως δεν θα πειράξει ξανά την κόρη του, ωστόσο αντιδρά όταν μαθαίνει πως αυτή θα ταφεί στο νεκροταφείο του χωριού.

Πάει προσωπικά στον παπα-Μιχάλη και του ζητά να μη δεχτεί να ταφεί δίπλα στους δικούς του νεκρούς. «Ντροπή είναι να μπει στο ίδιο χώμα με αθώες ψυχές. Θάψαμε τον αδελφό της τον εγκληματία και δεν μίλησα. Εδώ όμως παραπάει, που πήγε να ξεπαστρέψει τη Θοδώρα μου. Το κορίτσι μου θα έτρωγε η κακούργα! Κι εσύ μου λες να συμφωνήσω;», τον ρωτά και ο παπάς τού ζητά να ηρεμήσει.