Έρωτας Φυγάς 1/5: Η Αλεξάνδρα παθαίνει κρίση - Πηδάει μέσα από εν κινήσει αυτοκίνητο

Οι σημερινές εξελίξεις για τη σειρά του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς 1/5: Η Αλεξάνδρα παθαίνει κρίση - Πηδάει μέσα από εν κινήσει αυτοκίνητο

Τη Μεγάλη Τετάρτη 1/5 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για τον Έρωτα Φυγά με τις εξελίξεις να είναι σοκαριστικές! Μια παρουσία πανικοβάλει την Μαργέτα και παράλληλα η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να θέσει ξανά τη ζωή της σε κίνδυνο.

Δείτε επίσης: Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Ήταν σοκαριστικό ότι ανέβαζα κάτι στο Twitter και γινόταν viral σε λίγα λεπτά...» - Η αποκάλυψή της για τον "Έρωτα Φυγά"

Οι σημερινές 1/5 εξελίξεις για τον Έρωτα Φυγά

Επεισόδιο 100

Η παρουσία του Σοφιανόπουλου πανικοβάλλει την Μαργέτα, η οποία ανησυχεί για την έκβαση της μυστηριώδους συνάντησης που πρόκειται να κάνει ο Στέφανος. Λίγο αργότερα, ο σύζυγός της μπλέκεται σε μια κρίσιμη αναμέτρηση με τον επικίνδυνο αντίπαλό του και η ζωή του απειλείται.

Ο Ιάσονας βιώνει αντιφατικά συναισθήματα που τον προβληματίζουν, αλλά συγχρόνως τον γοητεύουν, αφού η παρουσία της Άρτεμης μόνο απαρατήρητη δεν του περνάει. Τέλος, κατά την διάρκεια του ταξιδιού της προς την Αθήνα, η Αλεξάνδρα, πάνω σε μια κρίση της, θα θέσει την ζωή της σε κίνδυνο προσπαθώντας να πηδήξει έξω από ένα αυτοκίνητο που είναι εν κινήσει.