Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία χωρίζει τον Πάρη και παίρνει το παιδί!

«Θα σε βοηθήσω αλλά υπό έναν όρο, θα χωρίσεις με τον Πάρη»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία χωρίζει τον Πάρη και παίρνει το παιδί!

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών! H Γεωργία αναγκάζεται να χωρίσει τον Πάρη, μόνο και μόνο για να πάρει πίσω το παιδί της, το οποίο ψάχνει παντού.

Η Γεωργία, απελπισμένη που δεν βρίσκει το μωρό, πηγαίνει από το σπίτι του Μπουραντά και απαιτεί: «Θέλω να αποσύρεται τη μήνυση», αλλά βλέποντας ότι δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη, πηγαίνει στον «Παράδεισο» να παρακαλέσει τη Μιράντα να τη βοηθήσει: «Θα σε βοηθήσω αλλά υπό έναν όρο, θα χωρίσεις με τον Πάρη», της λέει. Την ίδια στιγμή και ο Μεμάς συμβουλεύει τον Πάρη που βρίσκεται στη φυλακή:

Δείτε επίσης: Παράδεισος των Κυριών: «Δεν θέλω να σε χάσω τώρα που σε βρήκα» - Αμαλία, Σίμος και Μιράντα φεύγουν στο εξωτερικό

Ο παράδεισος των κυριών: Γεωργία και Πάρης τέλος

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία χωρίζει τον Πάρη και παίρνει το παιδί!

«Πρέπει να ζητήσεις διαζύγιο από τη Γεωργία. Μόνο έτσι θα ξαναδεί το παιδί της», του τονίζει και λίγο αργότερα, όταν η Γεωργία τον επισκέπτεται στο κελί, το κάνει. Στο μεταξύ, μετά και την παρέμβαση της Μιράντας, ο Χριστόφορος δέχεται να αποσύρει τη μήνυση και να επιστρέψει το παιδί στη Γεωργία, φτάνει να χωρίσει οριστικά με τον Πάρη. Εκείνη δέχεται, αλλά του ξεκαθαρίζει:

«Δεν πρόκειται να κάνω πίσω στην υπόθεση της πλαστογραφίας και επίσης δεν θα σας αφήσω ξανά να δείτε το παιδί μου», του ξεκαθαρίζει. Ο Χριστόφορος τους ξαναλέει να τον αφήσουν να του αγοράσει τουλάχιστον ένα σπίτι, ενώ η Πιπίτσα του ξεκαθαρίζει: «Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά σας ούτε τα σπίτια σας, εμείς θέλουμε μόνο το παιδί μας». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, ο Χριστόφορος φεύγει και ο Μάρκος εκφράζει τον θαυμασμό του στην Πιπίτσα για όσα του είπε. Την επόμενη μέρα ο Χριστόφορος ενημερώνει την Πιπίτσα: «Αύριο θα σας φέρουν το παιδί», κάνοντάς τους όλους χαρούμενους, ενώ η Γεωργία ενημερώνει και την Ολγα που μεταφέρει τα νέα και στον Πάρη, ο οποίος αποφυλακίζεται.

Ενώ η οικογένεια της Γεωργίας γιορτάζει την επιστροφή του μωρού, ο Ρένος επιστρέφει στο σπίτι του και αφού τον καλωσορίσουν, η Πιπίτσα και η Γεωργία προβληματίζονται για το πού θα μείνουν. Η Πιπίτσα προτείνει τα Καμίνια, ενώ η Γεωργία της δηλώνει: «Θα πάω να μείνω στο σπίτι μας». Φυσικά, η Πιπίτσα τής υπενθυμίζει ότι εκεί μένει και η Δωροθέα. Λίγο αργότερα ο Στέφανος μαζί με την Πιπίτσα και τη Γεωργία πηγαίνουν στον «Παράδεισο», όπου η Γεωργία ζητάει τη δουλειά της πίσω και η Μιράντα με τον Ντίνο συμφωνούν.