Σασμός: Ο Αστέρης παθαίνει αμόκ - Τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά και ο Παύλος τρομοκρατείται

Γυρίζει το μυαλό του και χάνει τον έλεγχο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Αστέρης παθαίνει αμόκ - Τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά και ο Παύλος τρομοκρατείται

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός, ο άντρας της Αργυρώς δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως ήρθε η ώρα να παραδοθεί ο αδελφός του. Ετσι, σε μια στιγμή κρίσης, σπάει τα πάντα στο αλουμινάδικο. Ο Παύλος θα προσπαθήσει να τον συγκρατήσει.

Από τη στιγμή που η Μαρίνα έμαθε πως ο Μαθιός κρύβεται πίσω τη δολοφονία του Στεφανή, τα περιθώρια για τον άντρα της Βασιλικής άρχισαν να στενεύουν. Τι και αν της μιλήσουν Αργυρώ, Αστέρης, Βασιλική και Καλλιόπη για να της ζητήσουν μια πίστωση χρόνου μέχρι να γεννηθεί το κοριτσάκι τους;

Η Μαρίνα, όπως θα δείτε και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα είναι αμετακίνητη στην απόφασή της. «Δεν θα συμμεριστώ τις δικαιολογίες σας. Για εμένα ο Μαθιός είναι ένας δολοφόνος που πρέπει να πληρώσει. Κι αν δεν παραδοθεί μόνος του μέχρι αύριο, θα μιλήσω η ίδια στον Αντώνη», θα πει στην κόρη της και η Αργυρώ θα σπεύσει να το πει στον άντρα που αγαπάει, τον αδελφό του και τη γυναίκα του. Ωστόσο θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τη στάση της μητέρα της, τονίζοντας: «Γνωρίζω καλά τη μητέρα μου. Εχει σοκαριστεί, το ίδιο είχα πάθει κι εγώ όταν το έμαθα. Είμαι όμως σίγουρη πως θα αλλάξει γνώμη σε λίγο καιρό. Απλά πρέπει να της δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Οι δύσκολες ώρες της γιαγιάς Ειρήνης στα χέρια της Σάντρας - Ο εφιάλτης μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Τον λόγο αμέσως θα πάρει ο Μαθιός, που θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του: «Μάλλον οι τρεις μήνες που ζήτησα δεν μου αξίζουν. Σε ευχαριστώ, Αργυρώ, για την πρόθεσή σου αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να πληρώσω. Εύχομαι τουλάχιστον τη μέρα που θα γεννηθεί το παιδί μου να με αφήσουν να είμαι στο πλευρό της Βασιλικής», θα πει με δάκρυα στα μάτια. Αστέρης και Αργυρώ θα αποχωρήσουν από το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, σκεφτικοί για το τι θα φέρει η επόμενη μέρα στην οικογένειά τους.

Ο Παύλος σοκάρεται στον Σασμό με την συμπεριφορά του Αστέρη

Σασμός Αστέρης Μαθιός

Την επόμενη μέρα, όχι μόνο το σπίτι αλλά ούτε ο τόπος όλος δεν θα χωράει τον Αστέρη, που ξέρει ότι σε λίγες ώρες ο Αντώνης Φραγκιαδάκης θα έχει περάσει χειροπέδες στον Μαθιό. Πηγαίνει στο αλουμινάδικο με σκοπό να δουλέψει για να ξεχαστεί, αλλά τελικά καταφέρνει το αντίθετο. Πιάνει ένα εργαλείο και αρχίζει να δουλεύει αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα το μυαλό του «γυρίζει», πετάει το εργαλείο και ξεσπάει φωνάζοντας. Τα κάνει όλα γυαλιά καρφιά ουρλιάζοντας.

Δείτε επίσης: «Θα γίνει ράκος» - Η τιμωρία της Σάντρας για όλα αυτά που έχει κάνει!

Από μακριά ακούει τις φωνές του ο Παύλος που τρέχει να δει τι συμβαίνει. Οταν βλέπει το θέαμα σοκάρεται και τρέχει να βοηθήσει τον Αστέρη. «Ηρέμησε, Αστέρη, και μίλησέ μου. Το ξέρω πως χάνεις τον αδελφό σου, αλλά ηρέμησε σε παρακαλώ», θα του πει, αλλά ο άντρας της Αργυρώς συνεχίζει να τα κάνει όλα λίμπα αγνοώντας την παρουσία του Παύλου. «Πώς να ηρεμήσω; Πώς; Ο αδελφός μου θα μπει στη φυλακή», θα του πει τελικά και θα ξεσπάσει σε κλάματα.

Ο Παύλος θα τον αγκαλιάσει με συμπόνια και τελικά ο άντρας θα ηρεμήσει κάποια στιγμή. Λίγο αργότερα θα του πει: «Παύλο, δεν ήθελα να με δεις έτσι, αλλά ξαφνικά έγινε μια έκρηξη μέσα μου. Δεν ήμουν σε θέση να το ελέγξω. Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που μας συμβαίνει. Νόμιζα πως ήμουν έτοιμος, μα έκανα λάθος».

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24