Έρωτας Φυγάς: «Ο άνθρωπος που πήγε να με σκοτώσει είναι ο...» - Θέλει να τους βγάλει και τους δύο από τη μέση

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς: «Ο άνθρωπος που πήγε να με σκοτώσει είναι ο...» - Θέλει να τους βγάλει και τους δύο από τη μέση

Την εβδομάδα αυτή θα προβληθεί στο κανάλι του ΑΝΤ1 μόνο ένα επεισόδιο της σειράς "Έρωτας Φυγάς". Σε αυτό η Αλεξάνδρα θα αποδεχτεί την περιουσία της Μαργέτας. Η Αννα σοκάρεται από τις αποκαλύψεις της θείας της, την ίδια ώρα που ο Μελέτης, η Αρετή και η Χαρά προσπαθούν να ξεφύγουν από τον Κοντογιάννη.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 101

Η Αλεξάνδρα αρχίζει να ηρεμεί και επιστρέφει στο Κιάρι. Ολοι την υποδέχονται με χαρά και ανοίγουν την αγκαλιά τους για να την υποδεχτούν. Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα δεν αντέχει να κρατάει το μυστικό της κι εξομολογείται τελικά στην Αννα ποιος είναι ο παραλίγο δολοφόνος της. «Ο άνθρωπος που πήγε να με σκοτώσει είναι ο Κοντογιάννης», είναι τα λόγια της και η κοπέλα σαστίζει. «Πρέπει να το πείτε στον κύριο Στέφανο. Είναι πολύ επικίνδυνος. Παίζει σε διπλό ταμπλό», της αποκρίνεται η Αννα. Ομως η Μαργέτα αρνείται να το πει στον άντρα της. «Οχι. Δεν πρέπει να μάθει τίποτα. Φοβάμαι ότι δεν θα κρατηθεί και θα κάνει κάποιο μεγαλύτερο κακό και δεν αντέχω να τον χάσω για πάντα».

Ο Μελέτης, η Αρετή και η Χαρά προσπαθούν να ξεφύγουν από τον Κοντογιάννη που τους καταδιώκει για να βρει την ατζέντα του Πειραιώτη. Παράλληλα, λόγω ενός στοιχείου, ο Στέφανος αρχίζει να υποπτεύεται πως ο Φάνης είναι μπλεγμένος στον βανδαλισμό του τάφου του Δεμερτζή. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Πανταζόπουλος σχεδιάζει τη δολοφονία του Κοντογιάννη αλλά και του Στέφανου, αφού θέλει να βγάλει και τους δύο από τη μέση. Μέσα σε όλα, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να αποδεχτεί την περιουσία της Μαργέτας.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη σπρώχνει τον Πέτρο στην παρανομία - Ετοιμάζουν τον γάμο για τον οποίο θα μιλούν όλοι