Κόβουν από τον ALPHA αγαπημένη και πολύ επιτυχημένη σειρά

Τι συμβαίνει ακριβώς;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόβουν από τον ALPHA αγαπημένη και πολύ επιτυχημένη σειρά

Τίτλοι τέλους πέφτουν σε αγαπημένη και πολύ επιτυχημένη σειρά του ALPHA. Η απόφαση πάρθηκε από το κανάλι - σύμφωνα με πληροφορίες πάντα που έχουν διαρρεύσει - και θέλουν τον σταθμό να βάλει τέλος έπειτα από πολλά χρόνια προβολής της.

Αυτή η σειρά τελειώνει από τον ALPHA

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είναι ελληνική και κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2013-2024. Είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά Σκηνές γάμου των Mediaset España & Alba Adriática. Αποτελεί τη μακροβιότερη ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Η σειρά ξεκίνησε με κύρια διανομή έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η διανομή, αυτή, διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου, ωστόσο από τότε και έπειτα έγιναν πολλές αλλαγές στα κεντρικά πρόσωπα.

Μετά ωστόσο από ακόμα δυο αποχωρήσεις, με τελευταία αυτή της τηλεοπτικής Ξένιας (δείτε το λόγο), το κανάλι λέγεται πως αποφάσισε να την σταματήσει.

Αν και τα στελέχη του σταθμού σκέφτονταν να δώσουν το πράσινο φως για 12η σεζόν, τελικά το πλάνο αυτό δεν προχώρησε. Μια από τις αφορμές στάθηκε και η ΕΚΟΜΕ, καθώς οι επιδοτήσεις της ελληνικής μυθοπλασίας σταματούν για σειρές που έχουν κάνει από τρεις κύκλους και πάνω. Ωστόσο, είχαν δει πτώση σταδιακή και τα νούμερα τηλεθέασης.