Ψυχοκόρες (8/5): «Πρέπει να δώσω γάλα στο μωρό μου» - Η Ευανθία αρπάζει το παιδί της Φρόσως και εκείνη την εκδικείται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (8/5): «Πρέπει να δώσω γάλα στο μωρό μου» - Η Ευανθία αρπάζει το παιδί της Φρόσως και εκείνη την εκδικείται

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 8/5 επεισόδιο της σειράς Ψυχοκόρες, καθώς εκτός του ότι η Βασιλική δέχεται επίθεση στην παραλία, η Δεσποινιώ δεν γνωρίζει τι την περιμένει αφού εμπιστεύτηκε τον Τάσο. Την ίδια ώρα η Φρόσω αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να εκδικηθεί την Ευανθία (δείτε τα βασανιστήρια που θα της κάνει).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 24

Η Δεσποινιώ πιάνει δουλειά στο θέατρο και η Νέλλα αναζητά τον Τάσο, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τόσο καιρό αφού ασχολείται με την εξέλιξη της κοπέλας που έχει αρχίσει να ερωτεύεται. Για την ακρίβεια, πηγαίνει στο σπίτι του και περιμένει να βγει έξω για να του μιλήσει. Ο Τάσος όμως που έχει μάθει για τις κινήσεις της γυναίκας, βάζει τους γύρω του να της πουν ότι πλέον δεν μένει στο Κολωνάκι. Ωστόσο, για να είναι σίγουρος ότι η Νέλλα δεν θα τον επισκεφθεί ξανά, βάζει τον συνεργάτη του από το μπαρ να της πουν ότι στο συγκεκριμένο σπίτι μένει πλέον ένα ζευγάρι.

Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη κι όχι στην Αρχοντούλα, ενώ ο Παύλος φτάνοντας στις Σπέτσες, έρχεται σε σύγκρουση με τον Ερμή όταν τον βλέπει να επιτίθεται ερωτικά στη Βασιλική. Μάλιστα δεν διστάζει να χτυπήσει τον γιο του προκειμένου να αφήσει ήσυχη την κοπέλα. «Να θυμάσαι πως οι δυο μας έχουμε τελειώσει», θα πει στον Παύλο ο νεαρός.

Στράτος και Οδυσσέας βάζουν τις γυναίκες τους να επηρεάσουν την Ευανθία για τα κτήματα. Η Ευανθία φέρνει παραμάνα για το μωρό για να απομακρύνει τη Φρόσω από κοντά του και εκείνη την εκδικείται.

Ο Σώτος γυρίζει σπίτι από το Μόναχο και ο Κοσμάς τού ανακοινώνει πως θα αναλάβει το ιατρείο τού εργοστασίου με την προϋπόθεση να παντρευτεί την Πένυ. «Μεγάλωσες, Σώτο, και ως πότε θα κυκλοφορείς ελεύθερος; Η Πένυ σε αγαπάει και μην ξεχνάς πως αν συμπεθερέψω με τον πατέρα της, τα πράγματα για το εργοστάσιο θα καλυτερεύσουν. Εχω επενδύσει στη στήριξή του», του τονίζει και ο Σώτος που αγαπάει τη Μαρίκα, αντιδρά.

Η Νέλλα συνεχίζει τις προσπάθειες να εντοπίσει τον Τάσο, ο οποίος συναντά τη Βικτωρία και καταστρώνουν μαζί το σχέδιό τους για τη Δεσποινιώ…

Δείτε επίσης: Αποτρόπαιο - Ναρκώνουν και βιάζουν ομαδικά την Δεσποινιώ!