Ψυχοκόρες: «Πόσο σιχαμένος είναι!» - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter για τη σκηνή που ο Ερμής αποπειράται να βιάσει τη Βασιλική

Μία από τις πιο έντονες στιγμές στο σίριαλ του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: «Πόσο σιχαμένος είναι!» - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter για τη σκηνή που ο Ερμής αποπειράται να βιάσει τη Βασιλική

Το βράδυ της Τετάρτης 8/5 προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες, με τις εξελίξεις να είναι για άλλη μία φορά καταιγιστικές. Σε κάθε επεισόδιο το twitter παίρνει φωτιά με αναρτήσεις και σχόλια, όμως χθες η σκηνή που προκάλεσε τις περισσότερες αντιδράσεις ήταν εκείνη ανάμεσα στον Ερμή και την Βασιλική.

Ο γιος της Μάγιας και του Παύλου βρέθηκε μόνος μαζί της στην παραλία και ξεκίνησε να της επιτίθεται τόσο λεκτικά όσο και σωματικά. Στο τέλος, μάλιστα, την έριξε κάτω και προσπάθησε να την βιάσει. Τότε είναι που εμφανίστηκε ο πατέρας του, του έβαλε τις φωνές και με ένα χαστούκι έσωσε την κοπέλα και σταμάτησε ό,τι συνέβαινε εκείνη τη στιγμή. Οι τουιτεράδες, λοιπόν, τα έβαλαν με τον νεαρό για την συμπεριφορά του.

Δείτε επίσης: «Βγάλτε με από εδώ, βοήθεια, φοβάμαι!» - Την κλείνουν σε σιδερένιο κλουβί με σκουρπιούς

Οι αντιδράσεις στο twitter για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής από τον Ερμή στις Ψυχοκόρες

Τι θα δούμε απόψε 9/5 - Επεισόδιο 25

Ο Παύλος γυρνάει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον Ερμή όταν πληροφορείται ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, ενώ η Μάγια με τη Βασιλική μένουν στο νησί. Ο Παύλος συγκρούεται με τον Αρδίτη και ο Ερμής αρχίζει να συχνάζει στη χαρτοπαικτική λέσχη του συνεργάτη του Τάσου με τον Ιάκωβο.

Ο Τάσος πηγαίνει στο σπίτι του Κοτρώτση και συναντά τη Νέλλα. Η Φρόσω συνεχίζει να υπονομεύει την Ευανθία και να έρχεται πιο κοντά με τον Νάτση. Η Δεσποινιώ ανοίγεται στον Ντίνο, τον συνάδελφό της στο θέατρο, μετά την επιτυχία εκείνης.

Οι δυο τους ήταν αχώριστες, μέχρι τη στιγμή που Νέλλα γυρίζει από το ψυχιατρείο. Από εκείνη τη μέρα και μετά θα δείξει στη γυναίκα που ήταν πάντα βράχος δίπλα της, το σκληρό της πρόσωπο και αυτό γιατί, όπως θα της πει αργότερα, δεν πήγε ποτέ να τη δει κατά την παραμονή της εκεί αλλά και δεν έκανε κάτι για να τη βοηθήσει προκειμένου να βγει μια ώρα γρηγορότερα. «Δεν μπορούσα, κυρία Νέλλα, ήταν διαταγή του κυρίου Κοσμά», θα δικαιολογηθεί, αλλά η Νέλλα θα την απομακρύνει από τα καθήκοντά της. «Δεν με βοήθησες. Δεν μπορείς να φανταστείς τι πέρασα εγώ εκεί πέρα κι εσύ αδιαφορούσες», θα της τονίσει και η σχέση τους θα αρχίσει να περνά κρίση.

Δείτε επίσης: Αποτρόπαιο - Ναρκώνουν και βιάζουν ομαδικά την Δεσποινιώ!