Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό spoil από την Στέλλα Ψαρουδάκη - «Θα δούμε τη Βάσω να...»

Έρχονται τα πάνω κάτω!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό spoil από την Στέλλα Ψαρουδάκη - «Θα δούμε τη Βάσω να...»

Η πάντα ήρεμη Βάσω Γιαννακάκη του «Ναυαγίου» είναι στην πραγματικότητα το πιο αεικίνητο, δυναμικό και δραστήριο κορίτσι της εποχής της. Η Στέλλα Ψαρουδάκη που την υποδύεται, μιλά για την πονεμένη (σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις) ηρωίδα της και δίνει το δικό της τέλος στον έρωτά της με τον Αγγελο.

Η συνέντευξη της Στέλλας Ψαρουδάκη στο περιοδικό Tv24

Και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η ιστορία του «Ναυαγίου» τείνει να κορυφωθεί και ολοένα ανεβαίνει η σειρά σε τηλεθέαση. Το περιμένατε αυτό;

«Είναι ωραίο να ακούς και να βλέπεις ότι η δουλειά σου αρέσει. Εχει γίνει από όλους μας μεγάλη προσπάθεια και δεν θα σταματήσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Είναι πραγματικά τιμητικά τα λόγια που ακούμε».

Κατά τη γνώμη σας, πού έγκειται η επιτυχία;

«Πολλοί παράμετροι έχουν συντελέσει σε αυτό: Οτι βασίζεται σε ένα πραγματικό γεγονός, ότι μεγάλο μέρος της σειράς αφορά στις πολλές παράλληλες ιστορίες που είναι σε εξέλιξη - δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού, μετά το ναυάγιο, οι ζωές όλων ενώθηκαν. Και φυσικά στο μεράκι και την προσπάθεια όλων των συντελεστών που κάνουν καθημερινά στα γυρίσματα και προσέχουν τις λεπτομέρειες».

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: «Δεν πρόλαβα καν να σε αποχαιρετήσω» - Μαθαίνει την αλήθεια και ξεψυχά

Ο πόνος έφερε όλους κοντά…

«Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό έπειτα από ένα τόσο τραγικό γεγονός. Αυτοί οι άνθρωποι, είτε στη σειρά είτε στην πραγματική ιστορία, είχαν κοινά βιώματα και βέβαια έναν κοινό στόχο, να βρουν τη δικαίωση που τους αξίζει. Μοιράζονται το ίδιο τραύμα που τους έχει καθορίσει και έχει αλλάξει τη μοίρα τους».

Η Βάσω είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, παρά τη δυστυχία που έζησε πρόσφατα με την απόρριψη του Αγγελου.

«Καλή είναι όντως! Ενα κορίτσι της εποχής της που θέλει να ζήσει, να ερωτευτεί και να είναι στο πλευρό του άντρα που επέλεξε. Στον πόνο όμως, η Βάσω έχει και ένα άλλο πρόσωπο. Ο Αγγελος μπορεί να τη χωρίζει για να την προστατέψει από την αλήθεια, εκείνη όμως θα προσπαθήσει να μάθει το γιατί. Θα παραπλανηθεί, θα πάει να τα παρατήσει, θα απογοητευτεί αλλά νομίζω πως αναπόφευκτα θα φτάσει στην αλήθεια».

Περιμένουμε όμως με αγωνία τι θα κάνει όταν θα μάθει τον πραγματικό λόγο που ο Αγγελος την άφησε.

«Αυτό το περιμένω κι εγώ, να σας πω την αλήθεια. Να μάθει η Βάσω, μιας και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Η ζωή κάνει κύκλους και όλα κάποια στιγμή πληρώνονται. Αρα θα ενημερωθεί για τη δράση του πατέρα της και το φριχτό περιστατικό με τους γονείς του Αγγελου. Δεν έχω ενημέρωση για το πώς θα πορευτεί η ηρωίδα μου σε εκείνη τη φάση, αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον».

Κάτι μου λέει ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα γι’ αυτό το ζευγάρι.

«Μάλλον έτσι είναι, γιατί αυτοί οι δύο άνθρωποι αγαπήθηκαν πολύ».

Το Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό spoil από την Στέλλα Ψαρουδάκη - «Θα δούμε τη Βάσω να...»

Μήπως θα είναι εκείνος τελικά που θα την ενημερώσει για τη δράση του Δημήτρη;

«Θα μπορούσε, αν και φαίνεται ότι εκείνος δεν θέλει να την πληγώσει, καθώς θα της το είχε πει όταν διέλυσε τον αρραβώνα τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το μάθει η Βάσω. Πιστεύω πως θα είναι πολλές καταστάσεις μαζί που θα την κάνουν να οδηγηθεί από μόνη της σε αυτό το συμπέρασμα. Πρώτα απ’ όλα θα βρει στο γραφείο του πατέρα της έναν φάκελο με το όνομα “Κοντογεωργάκης”, άρα μοιραία το ένα θα φέρει το άλλο...».

Πώς πιστεύετε ότι θα πορευτεί η Βάσω μετά τις αποκαλύψεις;

«Οσο δύσκολη κι αν είναι μια αλήθεια, ακόμα κι αν πονάει, σίγουρα αυτή θα φέρει την εξέλιξη, θα πάει παρακάτω τα πράγματα».

Σίγουρα όμως θα ταχθεί με την πλευρά του Αγγελου! Ετσι δεν είναι;

«Αυτό υπαγορεύει η λογική, αλλά επειδή η συγκεκριμένη αλήθεια που θα μάθει θα είναι σκληρή, δεν ξέρω ούτε μπορώ να υπολογίσω προς τα πού θα στραφεί. Σκεφτείτε μόνο πως όλο αυτό το οικοδόμημα της σωστής οικογένειας θα καταρρεύσει. Θα αλλοιωθεί μέσα της το πρότυπο του πατέρα. Μου φαίνεται ενδιαφέρουσα ως εξέλιξη, μακάρι τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι, γιατί η Βάσω θα ενηλικιωθεί επιτέλους και θα πάρει τη ζωή στα χέρια της».

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, μπορεί μια οικογένεια να μείνει ενωμένη; Για παράδειγμα, η τηλεοπτική σας μητέρα, Γιολάντα Μπαλαούρα, μου είχε πει πως με έναν τρόπο θα κάνει την επανάστασή της όταν μάθει... Για τη Λίνα, ωστόσο, το έχουμε δεδομένο…

«Η Λίνα δεν κάνει κάτι άλλο από την αρχή της σεζόν, εκτός από το να επαναστατεί (γέλια). Η αποκάλυψη θα φέρει διαφορετικές ισορροπίες στην οικογένεια Γιαννακάκη. Η εικόνα της τέλειας και καθωσπρέπει οικογένειας θα γκρεμιστεί. Οπότε θα αλλάξουν πολλά. Υπάρχουν ωστόσο πολλά ακόμα μυστικά που θα γίνουν γνωστά. Η ύπαρξη της Θοδώρας, αλλά και η σχέση του Δημήτρη με τη Μαρία. Τα δύο αυτά τελευταία γεγονότα θα επηρεάσουν άμεσα τη σχέση της Λίνας με τον Μάκη. Αρα, θα προκληθεί ένας... χαμός. Σε ό,τι αφορά την ηρωίδα μου, είμαι σίγουρη πως θα βγάλει έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα. Τα γεγονότα αυτά θα τραυματίσουν τη Βάσω και θα βγάλει προς τα έξω στοιχεία του χαρακτήρα που υπάρχουν αλλά είναι καλυμμένα».

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: «Κάτι δεν πάει καλά» - Καρέ καρέ η σκηνή που η Ειρήνη αγκαλιάζει για πρώτη φορά το "νεκρό" παιδί της

Αρα θα δούμε και τη Βάσω να εκρήγνυται!

«Θα τη δούμε όντως. Εχει πολλούς λόγους για να το κάνει. Αλλά θα παλέψει πολύ γι’ αυτό που θέλει».

Ελαφρυντικά στον πατέρα της θα δώσει για ό,τι έχει κάνει;

«Βιάζεστε. Η Βάσω αρχικά θα προσπαθήσει να μάθει, αλλά δεν ξέρω αν θα καταλήξει να του δώσει ελαφρυντικά. Ως Στέλλα δεν θα ήθελα να του δώσει. Θα ήθελα να πάρει το μέρος του δίκαιου».

Στον γάμο πιστεύετε ότι θα καταλήξουν Βάσω και Αγγελος;

«Δεν έχω ιδέα, είναι νωρίς για να το πούμε αυτό. Σίγουρα όμως θα ήταν ωραία εξέλιξη. Μην ξεχνάτε πως εκείνος ήταν από μικρός ερωτευμένος μαζί της».

Τα γυρίσματα για τη δίκη του ναυαγίου έχουν ξεκινήσει. Θα δούμε και τη Βάσω στην αίθουσα του δικαστηρίου;

«Θεωρώ πως θα είναι στο πλευρό της αδελφής της. Εχει δείξει πως τη στηρίζει σε κάθε βήμα της. Τα δύο αυτά κορίτσια είναι ένα σωστό πρότυπο αδελφικής αγάπης».

Για την επόμενη σεζόν τι σχεδιάζετε;

«Είμαι σε συζητήσεις αυτή τη στιγμή, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν ξέρω ακόμα. Προς το παρόν δίνω την προσοχή μου στα γυρίσματα του “Ναυαγίου”. Το τέλος θα έχει δύσκολες σκηνές, άρα είμαι 100% δοσμένη σε αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Ναυάγιο: Προσπαθεί να τους χωρίσει αλλά της έκανε πρόταση γάμου - Άλλοι φτάνουν στον χωρισμό τελικά

Το Ναυάγιο (15/5): «Εσείς σκοτώσατε την κυρία Κλαίρη» - Ο Ιπποκράτης ένα βήμα πριν την τιμωρία του

Το Ναυάγιο (14/5): «Με ζηλεύει! Του είπα να χωρίσουμε αλλά εκείνος είπε...» - Τα ανατριχιαστική λόγια της Κλαίρης λίγα λεπτά πριν την δολοφονήσει ο Ιπποκράτης

Το Ναυάγιο 13/5: Η Ειρήνη μαθαίνει την σκοτεινή αλήθεια για τον γάμο της με τον Ιπποκράτη - Καλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στη φόρα

Το Ναυάγιο: Στην φόρα το ημερολόγιο της Κλαίρης - Η Δήμητρα μαθαίνει πως ο Ιπποκράτης είναι ο δολοφόνος της

Ηλέκτρα (10/5): «Το πιθανότερο να είναι νεκρός και ξέρω και τον δολοφόνο» - Ο Παύλος "τρέχει" να εξαφανιστεί

Νούμερα τηλεθέασης 9/5: Η Eurovision απέναντι από το Survivor - Οι πρώτοι και οι τελευταίοι της ημέρας

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη σπρώχνει τον Πέτρο στην παρανομία - Ετοιμάζουν τον γάμο για τον οποίο θα μιλούν όλοι

Το Ναυάγιο: Η Δήμητρα καταδίδει τον Ιπποκράτη - Ξεθάβουν το πτώμα της Κλαίρης