Παγιδευμένοι: Θρήνος για την Αγγελική - «Τον έχασα για πάντα» - Εντοπίζουν νεκρό τον Σταύρο

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Θρήνος για την Αγγελική - «Τον έχασα για πάντα» - Εντοπίζουν νεκρό τον Σταύρο

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, o Χατζής αρνείται ότι έχει ανάμειξη με την υπόθεση του Δημήτρη. Το σχέδιο του Ιάσονα προχωράει. Ανδρέας και Αγγελική έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους του Σταύρου, ενώ ο Δημήτρης μπλέκει όλο και περισσότερο στον ιστό που του έχει στήσει η μαφία.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 20/5 Επεισόδιο 59

Ο Δημήτρης σοκαρισμένος από τις απειλές του Ιγκόρ, νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος. Η Αννα και ο Ανδρέας δίπλα του προσπαθούν να του σταθούν. Ταυτόχρονα, η ανησυχία τους για την τύχη του Σταύρου επιβεβαιώνει τις απειλές. Η Αγγελική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Ο Σταύρος είναι νεκρός. «Τον έχασα για πάντα», λέει κλαίγοντας γοερά. Αυτό που φοβόταν έγινε πραγματικότητα και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι όποιον άνθρωπο αγαπάει χάνεται.

Αργότερα, ο Ανδρέας και η Αγγελική θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον σκληρό άνθρωπο που ευθύνεται για τη δολοφονία του. Μετά τα νέα για τον χαμό του Σταύρου, ο Δημήτρης θα συσπειρώσει τους πάντες γύρω του σε μια ύστατη προσπάθεια να τους προστατεύσει από τους αδίστακτούς εκτελεστές που τους έχουν βάλει στο στόχαστρο. Είναι όμως αρκετή η δύναμή του; Ή μήπως οι ήρωές μας ετοιμάζονται να θρηνήσουν ακόμα ένα θύμα;

Τρίτη 21/5 Επεισόδιο 60

Στην αναζήτηση για την ανεύρεση των δολοφόνων του Σταύρου, η υπόθεση περιπλέκεται κι άλλο. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν, οδηγούν τον Δημήτρη σε καινούρια αδιέξοδα. Για την αποφυγή νέων... περιπετειών, ο Δημήτρης συγκεντρώνει στο σπίτι του Σπύρου ολόκληρη την οικογένεια. Ο αντικαταστάτης του Σταύρου έχει βαλθεί να ρίξει φως στην υπόθεση... στοχοποιώντας ωστόσο και την οικογένεια του Δημήτρη! «Ο εφιάλτης δεν τελειώνει», λέει η Αννα στον Ανδρέα. Προκειμένου να βρεθεί μια λύση και να μπει ένα τέλος στον χορό των... δολοφονιών, ο Δημήτρης θα κληθεί να συμμαχήσει με τον χειρότερό του εχθρό και δεν είναι άλλος από τον Αλέκο.

Δείτε επίσης: Φωτεινή Ντεμίρη: Αυτός είναι ο κούκλος γιος που απέκτησε με τον Χάρη Γρηγορόπουλο - Πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 "Παγιδευμένοι"

Ο νέος εισαγγελέας όχι μόνο τον απομακρύνει από την υπόθεση, αλλά τον συλλαμβάνει καθώς θεωρεί ότι έχει χρηματιστεί. «Είναι παγίδα. Πρέπει να με πιστέψετε», τους εξηγεί, αλλά υπάρχουν αποδείξεις για το αντίθετο. Η Αννα αναλαμβάνει την υπεράσπισή του και αυτή τη φορά πηγαίνει και απειλεί τον Χατζή. «Εσύ τα έστησες όλα», του φωνάζει. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Δεν είμαι τόσο κακός όσο θέλεις να δείχνω. Εχω συνείδηση. Οχι όμως και ο Ιάσονας. Εκείνος τα έκανε όλα. Με πιστεύεις ή όχι, δεν ήξερα τίποτα. Είναι ψυχοπαθής. Παίζει μαζί μας και θα σου το αποδείξω. Δώσε μου χρόνο να βρω στοιχεία για την ενοχή του», της λέει. «Και γιατί να σε πιστέψω;», τον ρωτάει: «Γιατί φοβάμαι. Κινδυνεύω όσο εσείς».