Παγιδευμένοι: Πέταξε το κοστούμι και τις γραβάτες του «Σταύρου» - Το αντίο του Κίμωνα Κουρή μετά το τραγικό του τέλος

«Εις το επανιδείν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Πέταξε το κοστούμι και τις γραβάτες του «Σταύρου» - Το αντίο του Κίμωνα Κουρή μετά το τραγικό του τέλος

Ο Κίμων Κουρής τις τελευταίες δύο σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, στον ρόλο του εισαγγελέα Σταύρου, ο οποίος ερωτεύτηκε την Αγγελική, την ζήτησε γάμο και περίμενε να έρθει στη ζωή το παιδί τους. Παρόλα αυτά, ο χαρακτήρας του είχε άδοξο τέλος, αφού δολοφονήθηκε πριν προλάβει να κάνει όλα τα παραπάνω, γεγονός που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό.

Αφού, λοιπόν, προβλήθηκε το επεισόδιο που εντοπίστηκε το πτώμα του, ο ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει και επίσημα το σίριαλ και τους τηλεθεατές, όπως και τον τηλεοπτικό Σταύρο, και έτσι προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Κίμων Κουρής: «Γνωριζόμαστε 20 χρόνια! Αισθάνομαι...» - Η εξομολόγηση για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τη δημιουργία οικογένειας

Το "αντίο" του Κίμωνα Κουρή στους Παγιδευμένους

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συντελεστές των Παγιδευμένων και ένα πολυυυυ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που αγαπήσατε τον Σταύρο Μαυρίδη!!!! Εις το επανιδείν...», έγραψε χαρακτηριστικά, έχοντας πετάξει πια το κοστούμι του ρόλου του, ποζάροντας σε ξέγνοιαστος σε μία παραλία.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Το σχέδιο του Ιάσονα προχωράει και η αποκαθήλωση του Δημήτρη Μαρκέτου έχει ξεκινήσει, αφού όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του.

Ενώ οι έρευνες για τον δολοφόνο του Σταύρου φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο, ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να συνάψει συμφωνία με τον ίδιο τον... διάβολο, προσπαθώντας έτσι να φτάσει στα ίχνη του εκτελεστή. Ο Αλέκος δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του πρόταση στον Δημήτρη, η οποία για άλλη μια φορά θα τον φέρει αντιμέτωπο με τις αξίες και τα ιδανικά του.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας του Σταύρου και εν μέσω του θρήνου που βιώνουν όλοι, ο Αντώνης γίνεται προάγγελος κακών μαντάτων. Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης συλλαμβάνεται καθώς κατηγορείται για χρηματισμό, κατάχρηση εξουσίας, δωροδοκία και εμπλοκή σε κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας. «Είναι στημένο. Δεν το βλέπετε;», λέει στους συναδέλφους του, όμως τα στοιχεία είναι ακλόνητα. «Υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν τη διαπλοκή σου», του απαντούν.

Μετά την κηδεία του Σταύρου, ο Δημήτρης οδηγείται στο κρατητήριο, καθώς έχουν προκύψει εις βάρος του αδιάσειστα στοιχεία για εγκληματικές ενέργειες. Εκείνη τη στιγμή βλέπει την Αννα και τον Ανδρέα και τους εξηγεί εν τάχει τι έχει συμβεί και ζητάει από τη γυναίκα του να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Η Αννα και ο Ανδρέας προσπαθούν να βρουν τρόπο να διαχειριστούν το αδιανόητο αυτό γεγονός, να αποδείξουν ότι πρόκειται για πλεκτάνη, αλλά και να συμπαρασταθούν στον Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά πίσω από τα κάγκελα. Θα καταφέρει η Αννα να γυρίσει το κλίμα υπέρ του; Εχει όλο αυτό κάποια σχέση με την ξαφνική εξαφάνιση του Κώστα;

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης και η Αννα φαίνεται πως αρχίζουν να αποκτούν έναν νέο σύμμαχο μέσα από αυτή την ιστορία, καθώς μια αλλαγή στρατοπέδου θα αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες! Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Χατζή. Η Αννα πηγαίνει και τον απειλεί. «Εσύ τα έστησες όλα», του φωνάζει.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Δεν είμαι τόσο κακός όσο θέλεις να δείχνω. Εχω συνείδηση. Οχι όμως και ο Ιάσονας. Εκείνος τα έκανε όλα. Με πιστεύεις ή όχι δεν ήξερα τίποτα. Είναι ψυχοπαθής. Παίζει μαζί μας και θα σου το αποδείξω. Δώσε μου χρόνο να βρω στοιχεία για την ενοχή του», της λέει. «Και γιατί να σε πιστέψω;», τον ρωτάει: «Γιατί φοβάμαι. Κινδυνεύω όσο εσείς», είναι η απάντησή του.