Κίμων Κουρής: «Γνωριζόμαστε 20! Αισθάνομαι...» - Η εξομολόγηση για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τη δημιουργία οικογένειας

Στάζει μέλι όταν μιλάει για εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Κίμων Κουρής, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη. Σε αυτή, λοιπόν, πέρα από την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής, μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Απάντησε, συγκεκριμένα, στο ενδεχόμενο δημιουργίας μίας οικογένειας, ενώ αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στο σίριαλ, υποδυόμενη την μέλλουσα μητέρα του παιδιού του. Οι φήμες για την σχέση τους είχαν κυκλοφορήσει από την πρώτη στιγμή που προβλήθηκαν οι Παγιδευμένοι, όμως είναι η πρώτη φορά που κάποιος από τους δύο μιλά ανοιχτά γι' αυτή.

Δείτε επίσης: Με στενό μαύρο maxi φόρεμα και κόκκινο κραγιόν στο πλευρό του Κίμωνα Κουρή η Τριανταφυλλίδου - Το ρομαντικό ταξίδι τους στην Αμερική

Η εξομολόγηση του Κίμωνα Κουρή για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που σε απασχολεί;

Φυσικά, μεγάλωσα σε μια πολύ όμορφη και ισορροπημένη οικογένεια με δύο εξαιρετικούς γονείς που υπήρξαν πάντα δίπλα μου και με έναν αδερφό που λατρεύω, εμπιστεύομαι και συμβουλεύομαι πάντα. Νομίζω ότι έχω πάρει πολύ σωστές αρχές από την οικογένειά μου και πιστεύω ότι μπορώ και εγώ να μεταφέρω όλα όσα πήρα από τους γονείς μου με τη σειρά μου στα δικά μου παιδιά.

Με τη σύντροφό σου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ήμασταν συμφοιτητές στο ΚΘΒΕ. Παίζετε μαζί στους Παγιδευμένους, αλλά συνεργάζεστε και θεατρικά στο «Burn This».

Με την Ιωάννα, όπως έχω αναφέρει, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Για την ακρίβεια γνωριζόμαστε 20 χρόνια, οπότε είναι πολύ λογικό να αισθάνομαι μία ασφάλεια όταν παίζω μαζί της γιατί ξέρω ότι δεν θα με κρίνει. Υπάρχει μία συνεννόηση μεταξύ μας, μια άνεση που μου αρέσει πολύ. Την εμπιστεύομαι απόλυτα και ως συνεργάτιδα και ως άνθρωπο, για αυτό και πάντα ακούω τη γνώμη της.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Ανέβασε φωτογραφία με τον Κίμωνα Κουρή και λιώνει από έρωτα

Κίμωνας Κουρής Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σχέση