Με στενό μαύρο maxi φόρεμα και κόκκινο κραγιόν στο πλευρό του Κίμωνα Κουρή η Τριανταφυλλίδου - Το ρομαντικό ταξίδι τους στην Αμερική

Αν και ακόμα δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κίμωνας Κουρής / Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Instagram / Κίμωνας Κουρής / Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν πολύ έντονες φήμες οι οποίες θέλουν την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ζευγάρι με τον Κίμωνα Κουρή, με τον οποίο πρωταγωνιστεί στους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1, όπου υποδύονται τους ερωτευμένους.

Κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τις φήμες, όμως εδώ και λίγο καιρό οι κοινές τους εμφανίσεις είναι όλο και περισσότερες (δείτε εδώ την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση). Αυτές τις μέρες, μάλιστα, πραγματοποίησαν και υπερατλαντικό ταξίδι στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες για να απολαύσουν τις διακοπές τους με τους καλούς τους φίλους.

Το ταξίδι της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Κίμωνα Κουρή στο Λος Άντζελες

Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημοσίευσε μία φωτογραφία της παρέας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το φημολογούμενο ζευγάρι στέκεται δίπλα δίπλα και χαμογελά στον φακό. Η ηθοποιός φορά ένα μαύρο μακρύ και στενό φόρεμα, με κόκκινο κραγιόν και κλέβει τις εντυπώσεις.

Δείτε επίσης: Μετά τις έντονες φήμες πως είναι μαζί - Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Κίμωνα Κουρή

Τριανταφυλλίδου Κουρής Λος Άντζελες
Instagram / Δημήτρης Γιαννέτος

Ο χωρισμός τους στους Παγιδευμένους

Όσο προχωρούν οι άκαρπες έρευνες για τον θάνατο της Κατερίνας στην σειρά Παγιδευμένοι (δείτε εδώ το συγκλονιστικό trailer), ο Σταύρος γίνεται οξύθυμος, επιθετικός, χάνει τη σωστή του κρίση και λειτουργεί απερίσκεπτα. Η Αγγελική πλέον είναι σε απόγνωση αφού δεν της αφήνει κανένα περιθώριο να τον βοηθήσει.

Από την Κωνσταντίνα Γαρβέλη/TV24

Ο Σταύρος είναι εκτός εαυτού. Ζητάει από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα να μαθαίνει τα πάντα για την έρευνα σχετικά με τη δολοφονία της αδελφής του. «Γιατί δεν μου είπατε για τα λεφτά που βρήκατε στο διαμέρισμα της Κατερίνας;», τους ρωτάει έξαλλος. «Είσαι ανώτερός μου αλλά είσαι και αδελφός του θύματος. Πρέπει πρώτα να βεβαιωνόμαστε για τα στοιχεία που έχουμε πριν σου πούμε κάτι», του λέει ο Δημήτρης. Εκείνος όμως δεν ακούει κανέναν και φωνάζει: «Εγώ τρέχω την υπόθεση και θα μου λέτε τα πάντα όποτε το ζητάω».

Αργότερα ο Σταύρος είναι μαζί με την Αγγελική. «Ασχολείσαι με την υπόθεση χωρίς την άδειά μου», της λέει με έντονο ύφος. «Το κάνω για να βρούμε πιο γρήγορα τον δολοφόνο της αδελφής σου», του εξηγεί. «Αν θέλεις να με βοηθήσεις να μου λες πώς πάνε οι έρευνες. Οι άλλοι δύο μου κρύβουν πράγματα», της τονίζει. Η γυναίκα θυμώνει. «Εγώ δεν θα γίνω ο χαφιές σου. Δεν λειτουργώ έτσι», του λέει και φεύγει. «Ζητώ βοήθεια από τη σύντροφό μου και δεν την παίρνω ούτε από εκεί», της φωνάζει. Η Αγγελική σταματάει και του απαντά: «Ποια σύντροφο; Εχεις τρελαθεί με την υπόθεση της αδελφής σου εδώ και δέκα μέρες. Δεν είσαι καν εδώ», του επισημαίνει και φεύγει.

Δείτε επίσης: «Ο ρόλος μου δεν θα συνεχιστεί» - Αγαπημένη ηθοποιός αποχωρεί από τους Παγιδευμένους

Παγιδευμένοι Σταύρος Αγγελική χωρισμός

Η ανησυχία στους Παγιδευμένους

Ο Σταύρος τους θεωρεί όλους εχθρούς του. Πλέον έχει αρχίσει να χάνει τα λογικά του με αυτή την υπόθεση. Η Νάντια βρίσκεται με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. «Δεν είναι ο εαυτός του. Γίνεται όλο και χειρότερα. Καταστρέφει ό,τι είναι δίπλα του. Θα τρελαθεί μπροστά στα μάτια μας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αν συνεχίσει έτσι φοβάμαι ότι θα χάσει όχι μόνο τη θέση του αλλά και το μυαλό του», τους αναφέρει με πόνο ψυχής. Το χειρότερο για όλους είναι ότι πλέον ο Σταύρος δεν ακούει κανέναν και κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγηθεί κάτω από αυτή την πίεση.