Ψυχοκόρες (23/5): Στιγμές αγωνίας για το νεογέννητο μωρό της Φρόσως - «Είναι πολύ υψηλός ο πυρετός»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (23/5): Στιγμές αγωνίας για το νεογέννητο μωρό της Φρόσως - «Είναι πολύ υψηλός ο πυρετός»

Στο σημερινό 23/5 επεισόδιο της σειράς Ψυχοκόρες, το νεογέννητο μωράκι της Φρόσως θα κινδυνεύει όταν ανεβάσει πολύ υψηλό πυρετό. Την ίδια ώρα η Βασιλική θα ζητήσει από τον Τάσο να την κάνει γυναίκα, ενώ η Μαρίκα θα τσακωθεί πολύ άσχημα με τον Σώτο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 33

Η Δεσποινιώ μετά τον θάνατο του Ντίνου, νιώθει να μην μπορεί να συνέλθει και ζητά από τη Βικτωρία να μην τη φέρει σε επαφή προς το παρόν με τον διάσημο φωτογράφο Σπετσιώτη, που θα την αναλάβει. Οταν τελικά πάει σε εκείνον και της τραβήξει κάποιες λήψεις, θα νιώσει όντως τη ζωή της να αλλάζει. Οι φωτογραφίες που θα πέσουν και στα χέρια του Τάσου, θα τον κάνουν να τη δει με άλλο μάτι.

Στο σπίτι του Νάτση, το θέμα με τον Λούη φαίνεται προς το παρόν να ξεχνιέται αφού όλοι έχουν πέσει πάνω από το μωρό που έχει πυρετό. Η Ευανθία θα περάσει τη νύχτα στην εκκλησία, αφήνοντας μόνους στο σπίτι Φρόσω και Ηλία. Τέλος, στην αγορά, η Βασιλική γοητεύει έναν νεαρό που την ακολουθεί...

Με την απειλή του Λούη κοντά τους και με δεδομένο πως ο Ηλίας λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και οι γυναίκες μένουν μόνες με το μωρό, ο τελευταίος μαθαίνει σε Ευανθία και Φρόσω σκοποβολή. Τις πηγαίνει σε κτήματα που δεν δουλεύει κανείς και τους ζητά να ρίξουν με το όπλο του. Η Ευανθία τρομοκρατείται στην ιδέα και δεν καταφέρνει να πετύχει τον στόχο, αντιθέτως η Φρόσω δείχνει στον Ηλία πως έχει ένα ακόμα κρυφό ταλέντο και αυτό είναι στον στόχο.

Η γυναίκα του Ηλία σκάει από τη ζήλια της και μάλιστα σε στιγμή που δεν τη βλέπουν, ρίχνει με το όπλο και από τύχη δεν πετυχαίνει τον άντρα της. «Τρελή είσαι μωρή; Να με σκοτώσεις θέλεις;», θα της πει κι εκείνη θα ρίξει το όπλο κάτω από φόβο μήπως κάνει κακό στο στεφάνι της. Ο Νάτσης, όταν γυρίσουν πίσω, θα ανακοινώσει πως το όπλο θα μείνει πίσω από την πόρτα για να έχουν όλοι σε αυτό πρόσβαση αν ο Λούης τολμήσει να εμφανιστεί στην αυλή τους ή γύρω από αυτή.

Δείτε επίσης: Η Νέλλα κάνει φόνο - Την πυροβολεί και πετάει το πτώμα της στον γκρεμό