Το προξενιό της Ιουλίας (23/5): Ο Γιωργίκης πετάει την Στάσα από την σκάλα - Οργή κατά Προβιού και Δέσπως

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (23/5): Ο Γιωργίκης πετάει την Στάσα από την σκάλα - Οργή κατά Προβιού και Δέσπως

Το σοκ των τηλεθεατών θα συνεχιστεί στο σημερινό 23/5 επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας. Η Ιουλία μαρτυρά στα χέρια του Γιωργίκη, ο οποίος έχει την στήριξη της Δέσπως. Την ίδια ώρα η μητέρα της, Στάσα που θα πάει να δει τι συμβαίνει στο σπίτι, σε μια διαμάχη λεκτική με τον Προβιό, θα πέσει από την σκάλα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 84

Η Χάδω μετά από τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, όμως η ευκαιρία να το πραγματοποιήσει θα της έρθει από εκεί που δεν το περιμένει. Παράλληλα, η επίσκεψη της Στάσας στο αρχοντικό θα τη φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο. «Κόρη μου! Τι έγινε; Τι σου έκανε;», τη ρωτάει έντρομη μόλις την αντικρίζει, αλλά ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί και γνωρίζει ακόμη καλύτερα ότι εκείνη έχει φέρει την Ιουλία σε αυτή τη θέση. Ακόμη και τώρα όμως δεν παίρνει την κόρη της από εκεί μέσα και την αφήνει να υπομείνει τα βασανιστήριά της, αφού της λέει ότι η θέση της είναι στο σπίτι του άντρα της.

Δείτε επίσης: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρικό άσυλο - Την κακοποιεί και δεν μπορεί να φροντίσει ούτε την κόρη της

Η Κυριακούλα προσπαθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μετά τον θάνατο του Στράτου Ραζίνη και μια από αυτές είναι να προτρέψει την κόρη της να αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα. «Μια χαρά παιδί είναι ο Αλκης. Μη φοβάσαι να δεσμευτείς. Παντρέψου να μου δώσεις κι εμένα αυτή τη χαρά να σε δω νυφούλα. Μέχρι πότε θα είσαι μόνη σου; Ολοι χρειαζόμαστε έναν σύντροφο», της τονίζει. Στο μεταξύ, η Ζανέτ που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απειλή που δέχτηκε από τον Σωτηράκη, δηλώνει πως δεν τον φοβάται και θα κάνει αυτό που πρέπει.

Ο Ζαφείρης όμως, που έχει αντίθετη άποψη, την πιέζει να μαζευτεί για να προφυλάξει τον εαυτό της αλλά και τον φιλοξενούμενό τους. Κι ενώ η κατάσταση στο αρχοντικό συνεχώς χειροτερεύει για την Ιουλία, ο Χρήστος προσπαθεί επανειλημμένως να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά, χωρίς επιτυχία, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση.