Το προξενιό της Ιουλίας: «Καλύτερα να πεθάνω! Βοήθησε με» - Η Ιουλία κινδυνεύει και ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας: «Καλύτερα να πεθάνω! Βοήθησε με» - Η Ιουλία κινδυνεύει και ο Χρήστος μαθαίνει την αλήθεια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας που προβάλλεται με επιτυχία στον ALPHA. Ο εφιάλτης για την Ιουλία έχει ξεκινήσει μετά την ανακάλυψη του Γιωργίκη πως το παιδί δεν είναι δικό του. Την χτυπάει και την φυλακίζει στο σπίτι τους. Από την άλλα ο Χρήστος μαθαίνει πως δεν είναι παιδί επίσης παιδί του...

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, To προξενιό της Ιουλίας

Τρίτη 28/5 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85

Η Ιουλία περνάει τραγικές στιγμές στα χέρια του Γιωργίκη, που την κακοποιεί σκληρά και συστηματικά. Μόνη της ελπίδα, η Στεφανία, που της συμπαραστέκεται όπως μπορεί και της υπόσχεται να τη βοηθήσει να το σκάσει. Από την άλλη πλευρά, το φέρσιμο του Γιωργίκη δίνει αέρα στη Δέσπω, που συμπεριφέρεται πλέον σαν να έχει πάρει το ρόλο της κυρίας του σπιτιού. Εν τω μεταξύ, ο Άλκης συνεχίζει την έρευνά του για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας και παράλληλα συστήνει την Αλεξάνδρα στον πατέρα του, τον Κρίστοφερ.

Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα έχει μια συνάντηση με τον Δημητρό και μαθαίνει κάτι, που την ταράζει. Η Βαγγελίτσα καταφέρνει να δει τον Ρήγα μέσα στη φυλακή, μετά από παρέμβαση του Στασινόπουλου, παρέμβαση την οποία ο ίδιος δεν επιθυμεί, αλλά αναγκάζεται να κάνει. Πέρα από αυτό όμως, ο Στασινόπουλος δεν αποφεύγει και κάποια «ξεκαθαρίσματα» με την Κατερίνη. Κι ενώ ο Επιφάνειος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο στην κλινική, την ίδια ώρα, ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους εφιάλτες του, αλλά στην πραγματικότητα αυτή την φορά...

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Η Ιουλία το σκάει με το μωρό και ο Γρηγόρης μαθαίνει την αλήθεια - «Αλίμονο της! Τέτοια ρεζιλίκια δεν τα σηκώνω»

Τετάρτη 29/5 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86

Οι αποκαλύψεις του Γιωργίκη στον Χρήστο, τον κλονίζουν. Απογοητευμένος από την στάση της Ιουλίας, αναζητά τον Επιφάνειο, που ψάχνει να βρει καινούργιο καταφύγιο μετά τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί εξαιτίας των απειλώνπου δέχεται η Ζανέτ. Παρά τις άσχημες σκέψεις που κάνει ο Χρήστος, ο Επιφάνειος του δικαιολογεί την στάση της Ιουλίας και τον ορμηνεύει τι να κάνει, αφού ενημερώνεται πριν από την Στεφανία για το τι συμβαίνει με τους ξυλοδαρμούς στο αρχοντικό.

Και ενώ οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια Προβιού κλυδωνίζονται και κλονίζονται, τα ζευγάρια της οικογένειας Στασινόπουλου, αρνούνται να ενδώσουν στους γύρω πειρασμούς και κάνουν προσπάθειες επαναπροσδιορισμού των σχέσεών τους. Την ίδια ώρα, η Στάσα, ενημερώνει την Φρόσω για την κακοποίηση της Ιουλίας και εκείνη της λέει πως η μόνη λύση είναι να τη βοηθήσει ο Κωστής, με τη δύναμη που έχει ως διοικητής της χωροφυλακής. Η Στάσα αναρωτιέται αν πρέπει να παραβεί τις υποσχέσεις που έχει δώσει σ’αυτόν και στην Κατερίνη, αγνοώντας αν η παρέμβαση Στασινόπουλου θα’χει ανταπόκριση απ’τον Γιωργίκη που δείχνει να μην φοβάται πια κανέναν και τίποτα.

Πέμπτη 30/5 Επεισόδιο 87

Το επείγον σήμα που έρχεται από το αρχηγείο στην διοίκηση χωροφυλακής Λάρισας αλλάζει τα σχέδια του Στασινόπουλου που έχει αποφασίσει να φτάσει την σύγκρουσή του με τον Γιωργίκη μέχρι τέλους, προκειμένου η κακοποίηση και η ομηρία της Ιουλίας να λήξει εδώ. Τα αναπάντεχα νέα απ’ το αρχηγείο φέρνουν αναστάτωση στην οικογένεια του διοικητή, όπου ο καθένας βλέπει με διαφορετικό μάτι τις εξελίξεις, με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνη, που για πρώτη φορά πιστεύει στ’ αλήθεια ότι όλα τα όνειρα της ζωής της μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Στο αρχοντικό, ο Χρήστος, αναρωτιέται για πρώτη φορά μήπως είναι τελικά γιός του μυστηριώδους θείου Ανέστη και απεγνωσμένα προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, που θα του αλλάξει τη ζωή. Μετά την αποκάλυψη του μυστικού, ο μόνος δρόμος είναι να βρει τον Επιφάνειο, που έχει βρει καινούργιο κρησφύγετο, με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Στο μεταξύ, ένα σημαντικό τηλεφώνημα που θα δεχτεί ο Γιωργίκης από την Αθήνα, θα αποκαλύψει πολλά…