Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία το σκάει με το μωρό και ο Γρηγόρης μαθαίνει την αλήθεια - «Αλίμονο της! Τέτοια ρεζιλίκια δεν τα σηκώνω»

Γιωργίκης και Χάδω την ψάχνουν σαν τρελοί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία το σκάει με το μωρό και ο Γρηγόρης μαθαίνει την αλήθεια - «Αλίμονο της! Τέτοια ρεζιλίκια δεν τα σηκώνω»

Στο Προξενιό της Ιουλίας, η Ιουλία καταφέρνει να το σκάσει από το αρχοντικό του Προβιού μαζί με το μωρό της και ο Γιωργίκης απειλεί θεούς και δαίμονες και κακοποιεί ακόμη και τη Στάσα.

Η Στάσα αποφασίζει πως πρέπει να σηκώσει μόνη της το βάρος και χωρίς τη βοήθεια κανενός, να σώσει τον γιο της από τη φυλακή και την κόρη της από το «χρυσό κλουβί» που την έχει κλείσει ο Γιωργίκης Προβιός. Εχει καταλάβει την ευθύνη που φέρει η ίδια σε όσα συμβαίνουν και πως οι επιλογές της έχουν φέρει τα παιδιά της στο χείλος του γκρεμού.

Ενώ ο Χρήστος εξακολουθεί να ψάχνει να βρει απαντήσεις μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν, ο Επιφάνειος βάζει σαν προτεραιότητα την άμεση απελευθέρωση της Ιουλίας από το αρχοντικό, καθώς είναι σίγουρος πως, σε διαφορετική περίπτωση, ο Προβιός θα τη σκοτώσει. «Πρέπει να με βοηθήσεις. Το κορίτσι κινδυνεύει εκεί μέσα κι εσύ το ξέρεις πολύ καλά. Αν το καθυστερήσουμε θα έχει την κατάληξη της Ευγενίας», λέει ο καλόγερος στη Στεφανία. «Θα σε βοηθήσω. Το κορίτσι δεν θα αντέξει άλλο εδώ μέσα. Περνάει μαρτυρικά», συμφωνεί κι εκείνη.

Δείτε επίσης αποκλειστική συνέντευξη: Ο Γιωργίκης αφήνει έγκυο την Δέσπω κι εκείνη τον δολοφονεί; - «Κανείς δεν είναι αθώος σε αυτή την υπόθεση»

Η απόφαση του Επιφάνειου να αναλάβει προσωπικά την απελευθέρωση της Ιουλίας από το «χρυσό κλουβί» του αρχοντικού Προβιού, επιφυλάσσει μια περιπετειώδη βραδιά για όσους θα βρεθούν εκείνη τη νύχτα στο αρχοντικό. Ομως θα καταφέρει να πάρει την κοπέλα μακριά από τη φυλακή της.

Το προξενιό της Ιουλίας Επιφάνειος

Γρηγόρης και Ιουλία ξανά μαζί στο Προξενιό της Ιουλίας

Οι εξελίξεις με την «απόδραση» της Ιουλίας με το μωρό θα αναστατώσουν όχι μόνο τη χωροφυλακή, αλλά ολόκληρη τη Λάρισα και τον Τύρναβο και θα οδηγήσουν τους πάντες σε ένα αδιάκοπο κυνήγι που δημιουργεί χάος στις ζωές τους, χωρίς να φέρνει αποτέλεσμα. Υστερα από την εξαφάνιση του μωρού και της Ιουλίας, η Χάδω είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης. «Πού να έχουν πάει; Αυτή η κακούργα δεν σκέφτηκε το παιδί; Πού το τρέχει και το ταλαιπωρεί;», λέει στον αδελφό της και ο Γιωργίκης απειλεί τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου να βρεθούν η σύζυγος και το παιδί του. «Αλίμονο έτσι και δεν γυρίσει πίσω. Εγώ τέτοια ρεζιλίκια δεν τα σηκώνω. Αλίμονό της. Τότε θα καταλάβει τι σημαίνει Γιωργίκης», ουρλιάζει.

Δείτε επίσης: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρικό άσυλο - Την κακοποιεί και δεν μπορεί να φροντίσει ούτε την κόρη της

Φυσικά σε κανέναν δεν έχουν πει ότι το έσκασε αλλά ότι χάθηκαν. Στο μεταξύ, η Ιουλία είναι μαζί με τον Επιφάνειο και αφενός μαθαίνει τη συγγένεια του Χρήστου με τον ίδιο κι αφετέρου έχει μια αναπάντεχη συνάντηση με τον Γρηγόρη και το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ φορτισμένο. Παράλληλα, η Στάσα κινδυνεύει στα χέρια του Γιωργίκη, ο οποίος τη χτυπάει θεωρώντας τη συνεργό στη φυγή, ενώ ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι είναι ο πατέρας του μωρού τής Ιουλίας, γεγονός που θα επηρεάσει ραγδαία όλες τις εξελίξεις.