Ο Παράδεισος των Κυριών 27/5: «Θες να τα πω όλα εδώ μπροστά σε όλους;» - Παίρνει τα πράγματά της και μένει σε ξενοδοχείο μετά τον χωρισμό

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών 27/5: «Θες να τα πω όλα εδώ μπροστά σε όλους;» - Παίρνει τα πράγματά της και μένει σε ξενοδοχείο μετά τον χωρισμό

Το βράδυ της Δευτέρας 27/5 στο κανάλι του ALPHA, θα προβληθεί ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς "Ο Παράδεισος των Κυριών" και σε αυτό ο Σίμος θα μάθει όλη την αλήθεια για την μητέρα του, ενώ ανακοινώνεται και ένας χωρισμός.

Τι θα δούμε απόψε 27/5 στον Παράδεισο των Κυριών - Επεισόδιο 149

Ο Δημοσθένης αντιλαμβάνεται ότι τον παρακολουθούν και τους ζητά τον λόγο, ενώ ο Σωτήρης του λέει ξεκάθαρα: «Εχω ενημερώσει τους ανωτέρους μου, πιστεύω ότι είσαι συνεργός της Καρτεζίνη» . Ετσι τηλεφωνεί στη Βικτώρια και της λέει να βρει άλλο τρόπο να πάρει το πλαστό διαβατήριο. Παράλληλα, ο Σίμος αρνείται να πιστέψει την τραγική αλήθεια που του αποκάλυψε ο Λεβί, ότι δηλαδή είναι γιος της Βικτώριας και του Λεβί, ενώ λίγο μετά τα λέει όλα στην Αμαλία και τη Μιράντα.

Η οργή του Χριστόφορου ξεχειλίζει όταν η Αμαλία και ο Σίμος τον επισκέπτονται και τον ενημερώνουν για τις εξελίξεις με τη Βικτώρια: «Θέλω να τη δω να σαπίζει στη φυλακή», λέει. Η ακραία σκληρή συμπεριφορά του Χρήστου προς τη Ματούλα θορυβεί τη Στέλλα, ενώ η Ματούλα καταφέρνει να τηλεφωνήσει στον Χριστόφορο και με δυσκολία προσπαθεί να του ζητήσει βοήθεια. Παράλληλα, η Μάγια προσλαμβάνεται στον «Παράδεισο», ενώ ο Αποστόλης εντυπωσιάζεται από την αλλαγή της και τη θέλει όσο ποτέ: «Αν δεν με βλέπεις σοβαρά, δεν θέλω να τα ξαναβρούμε», του ξεκαθαρίζει όμως η Μάγια.

Την ίδια ώρα, η Γεωργία ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πατρικό της με το μωρό, καθώς η Δωροθέα πάει να μείνει σε κάποιο ξενοδοχείο, αφού χωρίζει με τον Μάρκο.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Χρήστος σαπίζει στο ξύλο τη Στέλλα

Τι θα παρακολουθήσουμε αύριο, Τρίτη 28/5 Επεισόδιο 150

Ο Ρένος πηγαίνει στο σπίτι του Σίμου και του ζητά να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Ο Σίμος αρνείται και ο Ρένος τον απειλεί να αποκαλύψει τα πάντα μπροστά στην Αμαλία και το κάνει. Εξαλλος ο Σίμος ορμάει να τον χτυπήσει και στη συνέχεια τον πετάει έξω με τις κλωτσιές: «Ολα αυτά τα είπε επειδή μου αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου κι εγώ τον αποπήρα», ισχυρίζεται στην Αμαλία κλαίγοντας κι εκείνη τον λυπάται. Την ίδια ώρα όμως, ο Γιαγκούσης αναγνωρίζει τη φωτογραφία του Σίμου: «Αυτός με έβαλε να κάψω το Ολύμπια», αναφέρει και ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη πάνε στο σπίτι του Σίμου να τον συλλάβουν.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Βικτώρια καταγγέλλει τον Σίμο για συνεργό - «Δεν είναι δίκαιο να με αφήσεις μόνη μου σε όλο αυτό»

Η Γεωργία επισκέπτεται τον Πάρη και του λέει: «Δεν αντέχω μακριά σου. Θέλω να βρισκόμαστε έστω κρυφά». Εκείνος όμως την απομακρύνει τρυφερά και της λέει: «Αυτή τη φορά πρέπει να μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλον για το καλό του μικρού Μάρκου».

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος απειλεί τη Ματούλα κι έτσι αναγκάζεται όταν έρχεται ο Χριστόφορος να την επισκεφθεί, να κάνει πως τα έχει χάσει: «Αρχισε να μιλάει, αλλά δυστυχώς η καημένη έχει εγκεφαλική βλάβη», του εξηγούν, ενώ η Στέλλα φλερτάρει τον Χριστόφορο μπροστά στον Χρήστο κι εκείνος τη χαστουκίζει.

Στο μεταξύ, όλοι έχουν μάθει για τη σύλληψη του Σίμου, οποίος ζητάει να μάθει πού κρύβεται η Βικτώρια και ο Δημοσθένης του το αποκαλύπτει. Ωστόσο, η Αμαλία ακούει τη συνομιλία του Δημοσθένη με τον Σίμο για τη Βικτώρια και παίρνει τηλέφωνο κρυφά τον πατέρα της: «Ξέρω πού είναι η θεία. Ερχομαι εκεί», του λέει. Η Αμαλία δεν λέει στον Σίμο ότι άκουσε την κουβέντα που έκανε με τον Δημοσθένη και τον ενημερώνει ότι θα πάει στον πατέρα της: «Θα σε πάω εγώ, έτσι κι αλλιώς εγώ δεν θα μείνω, έχω ένα επαγγελματικό δείπνο», ισχυρίζεται και την πάει. Η Αμαλία τελικά λέει στον πατέρα της πού είναι η Βικτώρια κι εκείνος έξαλλος φεύγει να τη βρει.

Στο μεταξύ, ο Μάρκος επιμένει να μείνει η Πιπίτσα στο σπίτι, όμως εκείνη του ξεκαθαρίζει: «Στο σπίτι δεν θα ξαναμείνω ως φιλοξενούμενη» και φεύγει. Επειτα ο Μάρκος ενημερώνει την Ολγα ότι χωρίσανε με τη Δωροθέα, αλλά δεν ξέρει πού μένει και ότι πιθανότατα δεν έχει μάθει για τον Σίμο.