Ψυχοκόρες: «Καλύτερα πόρνη παρά μαζί σου» - Εκείνη τον αρνείται κι εκείνος αυτοκτονεί!

«Σ'αγαπώ τόσο πολύ»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@psyxokores
Instagram/@psyxokores

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της κορυφαίας σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες! Το πρώην ζευγάρι μετά από καιρό συναντιέται ξανά, αλλά η επαφή του θα τελειώσει με τραγικό τρόπο καθώς εκείνη τον οδηγεί στην αυτοκτονία!

Η Βικτωρία που έχει αποφασίσει να βγάλει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από τη Δεσποινιώ, την πουλάει σε έναν άνδρα πολύ μεγαλύτερό της, έναντι μεγάλης αμοιβής. Μάλιστα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς του ΑNT1, η πρώτη τους γνωριμία γίνεται σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου κύριοι πλούσιων και γνωστών οικογενειών, εκτός από την αναζήτηση συνοδού, επιδίδονται και σε κυνήγι ζώων.

Ο άνδρας αυτός όχι απλά ενθουσιάζεται που βλέπει τη Δεσποινιώ, αλλά της προτείνει και να φύγουν μαζί στο εξωτερικό, γεγονός που θα ενθουσιάσει τη Βικτωρία, που βλέπει την «αξία» της Δεσποινιώς να ανεβαίνει κατακόρυφα. Ολα τα παραπάνω όμως, καταστρέφονται όταν στην ίδια εκδήλωση βρεθεί και ο Τάσος Μέρμηγκας, ως συνοδός ενός πλούσιου κυρίου. Το πρώην ζευγάρι θα συναντηθεί και μετά το αρχικό σοκ θα πλησιάσει ο ένας τον άλλον για να μιλήσουν, δημιουργώντας υποψίες στους γύρω του για το παρελθόν τους.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Ένας γάμος κι ένα πτώμα - Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

«Σε έψαξα παντού. Ζούσα με τη σκέψη σου και ήλπιζα να μπορέσω κάποια στιγμή να σου εξηγήσω», της λέει αρχικά και εκείνη δεν χάνει χρόνο να τον ρωτήσει αν είναι ευχαριστημένος με το οικοδόμημα που εκείνος έφτιαξε, δείχνοντας τον εαυτό της. «Αγάπη μου, τι λες;», θα της πει. Και συνεχίζει: «Πάμε τώρα να φύγουμε από εδώ. Δεν σε ξέχασα ούτε για ένα λεπτό. Σ' αγαπώ όσο τίποτα στον κόσμο». Ομως η απάντηση από τη Δεσποινιώ θα τον καθηλώσει. «Καλύτερα πόρνη, παρά μαζί σου. Μην με ενοχλήσεις ποτέ ξανά», του λέει και επιστρέφει στον συνοδό της. Ο Τάσος, απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της, σχεδόν σαν υπνωτισμένος πηγαίνει στο πεδίων όπου γίνεται το κυνήγι ζώων...

Ψυχοκόρες: Ο Τάσος νεκρός!

Τάσος Ψυχοκόρες

Όπως αναγράφει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου σε ρεπορτάζ της στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, οι πλούσιοι άντρες ξαφνικά αντιλαμβάνονται πίσω από κάτι θάμνους κίνηση και θεωρώντας πως πρόκειται για κάποιο ζώο αρχίζουν να πυροβολούν. Στη συνέχεια επικρατεί αρχικά παγωμάρα όταν αντιλαμβάνονται πως δεν χτύπησαν κάποιο ζώο, αλλά άνθρωπο και έπειτα δημιουργείται πανικός. «Υπάρχει τραυματίας μέσα στο πεδίο βολής. Σταματήστε να πυροβολείτε», φωνάζει μια γυναίκα και όλοι τρέχουν να δουν ποιος είναι αυτός που χτυπήθηκε. «Ενας άνδρας αυτοκτόνησε», θα πει άλλος παρευρισκόμενος και η Δεσποινιώ καταλαβαίνει αμέσως.

Τρέχει στο σημείο που ο πρώην αγαπημένος της είναι πεσμένος και γεμάτος αίματα και ξεσπάει σε λυγμούς. «Αγάπη μου, συγγνώμη. Δεν τα εννοούσα αυτά που σου είπα πριν. Μίλα μου σε παρακαλώ. Σ' αγαπώ τόσο πολύ», του λέει, αλλά πλέον είναι αργά. Πέφτει πάνω στο άψυχο σώμα του και με δυσκολία καταφέρνει η Βικτωρία να την τραβήξει πίσω. Την ίδια στιγμή, ο άνδρας που είχε τάξει ένα τεράστιο ποσό στην Βικτωρία για να την κάνει δική του, αποχωρεί θιγμένος και προδομένος «σπάζοντας» έτσι τη συμφωνία τους. Η Δεσποινιώ επιστρέφει μόνη και άδεια στο σπίτι που της παραχωρεί η Βικτωρία περιμένοντας τον επόμενο πελάτη της, γνωρίζοντας ωστόσο, πως δεν θα υπάρξει άνδρας που θα αγαπήσει το ίδιο στο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψυχοκόρες (5/6): «Βγάλτε με έξω» - Κλείνουν την Βασιλική σε φυλακή χωρίς παράθυρα και φως

Ψυχοκόρες (4/6): Τον πυροβολεί από ανοιχτό παράθυρο και παθαίνει - Τον βρίσκουν νεκρό στο γραφείο του

Ψυχοκόρες: Το παραμυθένιο τέλος της Μαρίκας - Της κάνει πρόταση γάμου αλλά την χωρίζει, τελικά παντρεύεται άλλον

Ψυχοκόρες: Ο Σώτος δεν είναι παιδί της Νέλλας - Δύο πεθαίνουν την ώρα που η Δεσποινιώ βιάζεται ομαδικά

Ψυχοκόρες: «Ο Ιάκωβος έχει...» - Αποκλειστικό spoil από τον Ντίνο Πικροδημήτρη

Ψυχοκόρες: Η Δεσποινιώ με σύφιλη - Κάνει έρωτα με τον Κοτρώτση!

Ψυχοκόρες (30/5): «Σώτο!» - Δέχεται σφαίρα, πέφτει αιμόφυρτος και η Νέλλα καταρρέει

Χαρμολύπη τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης 28/5

Ψυχοκόρες: Γίνεται ιερόδουλη αλλά ο άντρας που θα ζητήσει λίγα λεπτά έρωτα της αλλάζει τη ζωή - Αυτό είναι το λυτρωτικό τέλος της Δεσποινιώς

Ψυχοκόρες: Ο Νάτσης πέφτει νεκρός από σφαίρα - Η Ευανθία χαροπαλεύει και η Φρόσω επιτέλους χαμογελά