Σασμός: «Είμαι ερωτευμένη μαζί σου, δεν αντέχω να μου μιλάς σαν κολλητός» - Την αρπάζει και τη φιλάει λίγο μετά τον γάμο

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Σασμός
Facebook / Σασμός

Στον Σασμό, στα νέα επεισόδια που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα, η είδηση πως ο Αντρέας είναι στην Ελλάδα αναστατώνει όλους στην Ανω Ποριά και τους κάνει να περιμένουν τα χειρότερα. Ενας από αυτούς είναι και ο Ρούσσος. Η αστυνομία καταφέρνει να εντοπίσει τον Μηνά, ενώ η Στέλλα δεν ξέρει αν πρέπει να υπερασπιστεί τον Μαθιό ή όχι.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Δευτέρα 17/6 Επεισόδιο 141

Η Στέλλα με τον Χρήστο, πιο χαρούμενοι από ποτέ, μετράνε αντίστροφα για την ώρα του γάμου τους. Στο πλευρό τους όμως δεν θα τους έχουν όλους τους φίλους τους, αλλά μόνο εκείνους με τους οποίους δεν εμπλέκεται ο εισαγγελέας σε κάποια από τις υποθέσεις του. Οπως είναι η Καλλιόπη, ο Μαθιός και η Βασιλική. Η Θοδώρα, ούσα κουμπάρα, ετοιμάζεται επίσης για το μεγάλο γεγονός, ωστόσο παραμένει μυστικό ποιος θα είναι ο κουμπάρος από την πλευρά του γαμπρού. Ενθουσιασμένος με τον γάμο του Χρήστου και της Στέλλας είναι και ο παπάς, όμως παρά τη χαρά του, εκμυστηρεύεται κάποιους φόβους του για την επιστροφή τού Ρούσσου Σταματάκη και το τηλεφώνημα που δέχτηκε την ίδια μέρα από τον Αντρέα, σε Παύλο και Αντώνη.

Ταυτόχρονα, με όσο κουράγιο της έχει μείνει, η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Ρούσσο ένα μυστικό που του έκρυψε και τον αφορά άμεσα. «Τι είναι αυτό το πολύ σοβαρό που περίμενες όλους να φύγουν για να μου το αποκαλύψεις; Τι άλλο έμεινε να μάθω πια;», ρωτά ο Ρούσσος την «καπετάνισσα» και εκείνη παίρνοντας μια βαθιά ανάσα τού αποκαλύπτει: «Εκανα κάτι χωρίς να σε ρωτήσω και ελπίζω να μη μου το χρεώσεις. Είπα στον Αντρέα την αλήθεια. Ξέρει πως είσαι ο πατέρας του». Ο άντρας την κοιτά ανέκφραστος χωρίς να ξέρει τι να υποθέσει.

Δείτε επίσης: «Τέλος το αίμα!» - Η Καλλιόπη κάνει σασμό πάνω από τον τάφο του Μαθιού

Ο γάμος του Χρήστου και της Στέλλας είναι πλέον γεγονός και όλοι συγκινούνται με τον έρωτα των νεονύμφων. Λίγο αργότερα και ενώ το γλέντι του γάμου έχει ανάψει, η Ντίνα μιλά με τον Αντώνη για να του μεταφέρει τις εξελίξεις για μια υπόθεση που απασχολεί όλο το χωριό. «Από τα στοιχεία που έδωσε η Βασιλική στον σκιτσογράφο, προκύπτει το πρόσωπο του Μηνά, Αντώνη», του λέει και ο διοικητής τρίβει τα χέρια του από χαρά. Αμέσως θα διατάξει να γίνει η σύλληψή του προκειμένου να περάσει από ανάκριση. «Απ’ ό,τι φαίνεται, Μαρίνα μου, το χωριό θα ηρεμήσει για τα καλά από τις επιθέσεις των Μουντάκηδων. Μάλλον φτάσαμε στον άνθρωπο που τις οργάνωνε», εξηγεί στη γυναίκα της ζωής του και εκείνη δείχνει να χαίρεται.

Σασμός Χρήστος Στέλλα

Τρίτη 18/6 Επεισόδιο 142

Την επόμενη μέρα και ενώ όλοι έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το γλέντι της Στέλλας και του Χρήστου, ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με τον Τηλέμαχο για την επιστροφή του Ρούσσου. «Αυτός φταίει που στερήθηκα τη μάνα μου», θα πει ο αδελφός του Αντρέα και ο Παύλος θα του τονίσει: «Δεν φταίει ο Ρούσσος, αγόρι μου. Απόφαση της μάνας σου ήταν να κάνει κακό στον εαυτό της, εκείνη επέμενε να τον βλέπει ενώ είχε παντρευτεί τον πατέρα σου». «Οπως και να έχει, έπρεπε εκείνος να της το ξεκόψει. Πρέπει να τον βρω και να του μιλήσω, Παύλο. Ετσά κάνουν οι άντρες», συμπληρώνει ο Τηλέμαχος.

Το γεγονός ωστόσο πως τα ίχνη του Αντρέα εντοπίζονται στην Ελλάδα θορυβεί τους πάντες και αρχίζουν να σκέφτονται τι θα συμβεί αν ο άντρας συναντήσει τον βιολογικό του πατέρα, κάτι που ήθελε εδώ και καιρό. «Κάτι μου λέει πως μπορεί ήδη να βρίσκεται στην Κρήτη. Δεν μπορεί το τηλεφώνημα που μου έκανε να ήταν τυχαίο. Σίγουρα θα έχει μάθει για την επιστροφή του Ρούσσου», θα πει ο παπα-Μιχάλης.

Τετάρτη 19/6 Επεισόδιο 143

Ο Χρήστος και η Στέλλα κάνουν σχέδια για το μέλλον τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από το γλέντι του γάμου τους), την ώρα που η παράδοση του Μαθιού για τον φόνο του Στεφανή πλησιάζει. Η Βασιλική κάνει μια πρόταση στην Καλλιόπη που θα τη θορυβήσει, ενώ μια ερωτική επανασύνδεση θα ξυπνήσει στον Βαγγέλη και την Ντίνα τα αισθήματα που τρέφουν εδώ και καιρό ο ένας για τον άλλον.

Πιο συγκεκριμένα, εκείνος την καλεί για να της μιλήσει για τον Μανούσο Μουντάκη, που ξέρει ότι τη φλερτάρει και εκείνη γίνεται έξαλλη που τη συμβουλεύει ως φίλος. «Είναι οδυνηρό για μένα να με συμβουλεύεις για την προσωπική μου ζωή. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου και δεν αντέχω να μου μιλάς λες και είσαι ο κολλητός μου που μου λέει ποιος είναι καλός για μένα και ποιος όχι», του ξεκαθαρίζει και εκείνος την αρπάζει με ορμή και τη φιλάει.

Πέμπτη 20/6 Επεισόδιο 144

Λίγο αργότερα, η σύλληψη του Μηνά φέρνει σε όλους ανακούφιση αλλά και ελπίδα πως αν τελικά μιλήσει για τη δράση του, θα τους οδηγήσει στους Μουντάκηδες. Ο Γιώργος συναντά έναν άνθρωπο-κλειδί, που μπορεί να βοηθήσει στις υποθέσεις τους, ενώ ο Χρήστος δέχεται ένα τηλεφώνημα που ίσως φανεί χρήσιμο στις υποθέσεις που τρέχει.

Η Στέλλα μετά από μια συνάντηση με τη Βασιλική, επηρεάζεται από τη συζήτησή τους και μπαίνει σε ένα δίλημμα για το αν πρέπει να υπερασπιστεί τον Μαθιό τελικά ή όχι. Μάλλον γιατί ξέρει πως μια τέτοια απόφασή της θα πυροδοτούσε αρνητικά τη σχέση της με τον άντρα της.

Στο μεταξύ, ο Ρούσσος κάνει διάφορες σκέψεις για τον φόνο του Στεφανή και ζητάει απαντήσεις. Τη στιγμή που ο Μαθιός πρέπει να πάρει την απόφαση αν θα μιλήσει στον θείο του για την αποτρόπαιη πράξη του, ο Αντώνης ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε.

Καθώς οι επιθέσεις που έκαναν στην οικογένεια των Σταματάκηδων αλλά και στο οινοποιείο του Παύλου Βρουλάκη δεν είχαν αποτέλεσμα και αφού όλοι οι Μουντάκηδες έχουν πλέον στοχοποιηθεί από τον εισαγγελέα, Μανούσος και Γιάννος αποφασίζουν να σταματήσουν. Για την ακρίβεια, τα δύο αδέλφια μιλάνε και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως το επόμενο χτύπημά τους θα πρέπει να γίνει μετά από καιρό και όταν η μπόρα των πρόσφατων επιθέσεων σταματήσει.

Στο μεταξύ ο Χρήστος, σίγουρος πως πίσω από τις επιθέσεις κρύβεται ο Μανούσος και η ομάδα του αλλά μην έχοντας χειροπιαστά στοιχεία στα χέρια του, συνεχίζει να ζητά την επίβλεψή του για να προλάβουν τα χειρότερα. Το επόμενο χτύπημά τους πάντως δεν είναι μακριά…