Σασμός (18/6): Με χαρά και συγκίνηση ο γάμος Στέλλας και Χρήστου - Το πρώτο φιλί ως παντρεμένοι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (18/6): Με χαρά και συγκίνηση ο γάμος Στέλλας και Χρήστου - Το πρώτο φιλί ως παντρεμένοι

Απόψε 18/6 στον Σασμό, θα παρακολουθήσουμε τον γάμο της Στέλλας και του Χρήστου. Επιτέλους, η δικηγόρος βρήκε την ευτυχία που της άξιζε μετά τους σκληρούς χωρισμούς που βίωσε. Ημέρα χαράς στην Άνω Ποριά, την ώρα που οι Μουντάκηδες έχουν κάνει για λίγο πίσω... μέχρι το μεγάλο χτύπημα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 142

Την επόμενη μέρα και ενώ όλοι έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το γλέντι της Στέλλας και του Χρήστου, ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με τον Τηλέμαχο για την επιστροφή του Ρούσσου. «Αυτός φταίει που στερήθηκα τη μάνα μου», θα πει ο αδελφός του Αντρέα και ο Παύλος θα του τονίσει: «Δεν φταίει ο Ρούσσος, αγόρι μου. Απόφαση της μάνας σου ήταν να κάνει κακό στον εαυτό της, εκείνη επέμενε να τον βλέπει ενώ είχε παντρευτεί τον πατέρα σου». «Οπως και να έχει, έπρεπε εκείνος να της το ξεκόψει. Πρέπει να τον βρω και να του μιλήσω, Παύλο. Ετσά κάνουν οι άντρες», συμπληρώνει ο Τηλέμαχος.

Το γεγονός ωστόσο πως τα ίχνη του Αντρέα εντοπίζονται στην Ελλάδα θορυβεί τους πάντες και αρχίζουν να σκέφτονται τι θα συμβεί αν ο άντρας συναντήσει τον βιολογικό του πατέρα, κάτι που ήθελε εδώ και καιρό. «Κάτι μου λέει πως μπορεί ήδη να βρίσκεται στην Κρήτη. Δεν μπορεί το τηλεφώνημα που μου έκανε να ήταν τυχαίο. Σίγουρα θα έχει μάθει για την επιστροφή του Ρούσσου», θα πει ο παπα-Μιχάλης.

Όπως θα παρακολουθήσουμε την επόμενη εβδομάδα, ο Μαθιός θα πέσει νεκρός από χέρι Μουντάκη και ενώ πολλοί πιστεύουν πως η Καλλιόπη θα πάρει εκδίκηση για το χαμό του γιου της, εκείνη θα ζητήσει να μην χυθεί άλλο αίμα και να γίνει επιτέλους σασμός ανάμεσα σε όλες τις οικογένειες.