Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Άγιος έρωτας, η Χλόη φεύγει μακριά από τον Πέτρο, ενώ την ίδια ώρα ο Χάρης χωρίζει οριστικά στην Σοφία παρά τις απειλές του Παύλου πως θα τον καταστρέψει,
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Άγιος έρωτας
Δευτέρα 5/5 – Επεισόδιο 109
Ο Παύλος, προσπαθώντας να σώσει το μαγαζί του από την Κατρίν, συνωμοτεί ακόμα μία φορά με τη Χριστίνα για να την εξοντώσουν. Την ίδια στιγμή, ο έγγαμος βίος της Χλόης και του Πέτρου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Μετά από την αποκάλυψη της σχέσης του με την Ειρήνη, ο Πέτρος πίνει πολύ και φέρεται επιθετικά. «Σταμάτα να το κάνεις αυτό. Σε βλέπει και το παιδί. Δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Θα πάρω τον Κυριάκο και θα πάω στη μητέρα μου. Κοίταξε να συνέλθεις αν θέλεις να μας ξαναδείς», τον προειδοποιεί. Πράγματι, η κοπέλα παίρνει τον μικρό τους γιο και πάνε να μείνουν για λίγο καιρό στη Θάλεια, η οποία με τη σειρά της προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει ποιος είναι ο εργάτης που βίασε τη Σοφία όταν ήταν μικρή, αλλά και το πού βρίσκεται τώρα.

Διαβάστε επίσης: Ο Παύλος «καρφώνει» τον Νικόλαο – «Ο παπάς ξέρει που είναι η κόρη σας»
Ο πατήρ Νικόλαος συμπάσχει και της υπόσχεται να τη βοηθήσει. «Είμαι στο πλευρό σου. Μπορείς να υπολογίζεις στη βοήθειά μου», της λέει. «Σας ευχαριστώ πάτερ. Σημαίνει πολλά για εμένα να έχω ένα τόσο σημαντικό στήριγμα», του απαντάει χωρίς να γνωρίζει τον Γολγοθά που έχουν ανέβει ο παπάς και η μητέρα του με τον βιασμό και την αυτοκτονία της αδελφής του της Χαρούλας.
Στο μεταξύ, ο Κυριάκος βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη πηγαίνοντας προς την τελική ευθεία για τους αρραβώνες του με την Κατρίν. Την ίδια ώρα, ο Χάρης ανακοινώνει στον Παύλο ότι είναι αποφασισμένος να χωρίσει με την κόρη του, τη Σοφία. «Δεν θα το κάνεις. Το ακούς; Δεν θα σε αφήσω να πληγώσεις την κόρη μου», τον προειδοποιεί εκείνος. «Μην αρχίσεις πάλι τις απειλές ότι θα καρφώσεις στην αστυνομία εμένα και τη μητέρα μου. Είμαι αποφασισμένος ακόμη κι αν χρειαστεί να περάσεις πάνω από το πτώμα μου», του ξεκαθαρίζει ο νεαρός άντρας.


">
">
">
">
">
">
">