Η επιτυχημένη σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς, επιστρέφει σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουνίου με ένα νέο καταιγιστικό επεισόδιο. Όσο η σειρά φτάνει στο τέλος της οι εντάξεις και ανατροπές όλο και εντείνονται με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τις εξελίξεις με αγωνία Η Ασπασία αισθάνεται ότι η Μάνη δεν τη σηκώνει πια και σκέφτεται να μετακομίσει στον Πειραιά, ενώ ο Κωνσταντίνος προειδοποιεί την Ισμήνη. Η Ισμήνη συναντά τυχαία τον Μιχάλη στο καφενείο του Πότη, η κατάσταση ξεφεύγει και τα αίματα ανάβουν, ενώ η Αθηνά φτάνει επειγόντως στο Σούνιο μαζί με τον Τζον και αυτό που αντικρίζουν στο σπίτι της Μαρίας τους αφήνει άφωνους.

Όσα θα δούμε στο αποψινό 11/6 επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 137

Η Ασπασία αισθάνεται ότι η Μάνη δεν τη σηκώνει πια και σκέφτεται να μετακομίσει στον Πειραιά, ενώ ο Κωνσταντίνος προειδοποιεί την Ισμήνη. «Το καλό που σου θέλω, κρατήσου μακριά από τη Φρύνη!» της λέει, αλλά εκείνη αρνείται τις κατηγορίες: «Είσαι με τα καλά σου; Εγώ δεν έχω καμία σχέση με ό,τι συμβαίνει στη Φρύνη», του απαντάει. Η Χάιδω κάνει μυστικές εφόδους στο σπίτι του Λυκούργου και του κρύβει το φαγητό, ενώ ο Παρασκευάς τον παροτρύνει να τα ξαναβρούν. Την ίδια ώρα, ο Στάθης πιέζει την Ερωφίλη να του πει τι συμβαίνει, αλλά εκείνη αρνείται και τσακώνονται, ενώ ο Στέλιος ενημερώνει τον Μανώλη και τον Παυλή: «Ο Αντώνης αποδείχθηκε ότι ήταν παντρεμένος και με άλλη γυναίκα, την οποία βρήκαν νεκρή. Εκτός από το ότι είναι δίγαμος, τον ερευνούμε για την πιθανή εμπλοκή του στον φόνο της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε στον Διόνυσο», τους λέει και παθαίνουν νέο σοκ.

Ταυτόχρονα ο Ρούσσος ζητά από τον Αντώνη να μιλήσει προσωπικά στον αρχηγό κι έτσι η Χριστιάνα εμφανίζεται μπροστά του ενώ η αστυνομία καταγράφει τα πάντα. Ο κλοιός γύρω από τη Χριστιάνα στενεύει, αλλά κανείς δεν τολμά να της μιλήσει. Στο μεταξύ, η Ισμήνη συνεχίζει να επιτίθεται στη Φρύνη, αυτήν τη φορά όμως ο Στέφανος παρεμβαίνει δυναμικά και τη βάζει στη θέση της. Παράλληλα, ο Πότης ακολουθεί τη συμβουλή της Κούλας και κάνει μια πρόταση στην Αννα με την ελπίδα να δεχτεί. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης βρίσκεται αντιμέτωπος με τον στυγνό εκβιασμό της Κατερίνας, αλλά δεν γνωρίζει ότι εκείνη κρύβει πάνω της έναν «κοριό» της αστυνομίας. Παράλληλα, ο Λυκούργος πιάνει τη Χάιδω επ’ αυτοφώρω την ώρα που σκαρώνει μια ίντριγκα και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Κατά έναν περίεργο τρόπο, όμως, το γεγονός αυτό λειτουργεί προς όφελος και των δύο. Η Ισμήνη συναντά τυχαία τον Μιχάλη στο καφενείο του Πότη, η κατάσταση ξεφεύγει και τα αίματα ανάβουν, ενώ η Αθηνά φτάνει επειγόντως στο Σούνιο μαζί με τον Τζον και αυτό που αντικρίζουν στο σπίτι της Μαρίας τους αφήνει άφωνους.

Διαβάστε εδώ όλα όσα θα συμβούν στο αυριανό 12/6 επεισόδιο.