Το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο των blind auditions του The Voice στο κανάλι του ΣΚΑΙ στο οποίο ακούστηκαν πολλές ιστορίες, άλλες συγκίνησαν, άλλες δημιούργησαν χαμόγελα στα πρόσωπα του κοινού και των κριτών, ενώ υπήρξε και μία στιγμή που είδαμε τον Γιώργο Μαζωνάκη να… “κλαίει”.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 24/11 στο The Voice

Η 21χρονη Ελένη Μανουκιάν συγκλόνισε από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου με την δική της ιστορία, καθώς όταν ήταν πολύ μικρή πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας. «Στα 14 μου πέρασα από ένα πρόβλημα υγείας, είχα λευχαιμία. Δεν κατάφερα να ζήσω τα παιδικά μου χρόνια και ο μόνος τρόπος να ξεφύγω από αυτό ήταν το τραγούδι. Όλο αυτό μου στέρησε κατά κάποιο τρόπο τα παιδικά μου χρόνια και κάποιες επιθυμίες και όνειρα που δε μπορούσα τότε να πραγματοποιήσω. Μέσα από αυτό έχω βγει σίγουρα πιο δυνατή και με περισσότερη αυτοπεποίθηση» εξομολογήθηκε.

Και η Βερόν Κονταξιάν πέρασε μία παρόμοια κατάσταση με αγαπημένο της πρόσωπο. Όπως εξομολογήθηκε, η μητέρα της έχει διαγνωσθεί δύο φορές με καρκίνο και αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή της και στο πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα και τις καταστάσεις.

Ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου εξομολογήθηκε μία δική της ιστορία…

«Θυμάμαι μικρή που πηγαίναμε με τη θεία μου με τα παγούρια και παίρναμε νερό στη βρύση. Έχω μια πολύ ωραία φωτογραφία που έχει στείλει η μαμά μου. Δεν θα έλεγα ποτέ πως ήταν δυσάρεστα χρόνια, γιατί με μεγάλωσε πάρα πολύ ωραία η θεία μου η Βησσαρία και ο θείος μου ο Γιάννης.

Ήταν αυτά τα χρόνια που για μένα, ξέρεις, όταν είσαι μικρό παιδί και αναγκάζονται οι γονείς σου να σε αφήνουν, κάπου υπάρχει μια πληγή. Μέσα σε ένα παιδί που δεν καταλαβαίνει. Σήμερα το κατανοώ όλο αυτό αλλά έχω μία τόσο όμορφη φωτογραφία. Θυμάμαι ότι η μαμά μου μού έστελνε δέματα όλη την ώρα για να με καλοπιάσει, ότι δηλαδή “έρχεται η μαμά σε λίγο”.

Μου είχε στείλει και ένα πουκάμισο, κουμπωμένο μέχρι επάνω, ένα παντελόνι ψηλόμεσο, μόλις είχα κουρευτεί και μόνη μου και προσπαθούσε η θεία μου να μεγαλώσει τα μαλλιά μου. Ακόμα είχα αφέλειες και ήμουν με το κολιέ της μαμάς, με τα χέρια στην τσέπη και είχα το κλασικό χαμόγελο που δεν ξέρεις να γελάς».

Η Teona, από την Γεωργία, ήρθε επίσης να ταράξει τα νερά με την δική της εξομολόγηση στην κάμερα του σταθμού σχετικά με την προσωπική της ζωή. «Παντρεύτηκα σε πολύ μικρή ηλικία, στα 16 μου. Στα 17 μου έκανα την κορούλα μου, το όνομα της οποίας είναι Λίζι, την αγαπώ πάρα πολύ και είμαι περήφανη για αυτήν. Όταν παντρεύτηκα, σταμάτησα οποιαδήποτε ασχολία με το τραγούδι και καθόμουν και τραγούδαγα με την κόρη μου. Δυστυχώς σε τέσσερα χρόνια, στα 20 μου, χώρισα γιατί είχα πολύ κακοποιητική και τοξική σχέση. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να χωρίσω, να φύγω και να έρθω εδώ στην Ελλάδα. Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική και είχα ξεκινήσει να κάνω κάποιες εμφανίσεις στη χώρα μου μέχρι τα 16 μου, μέχρι να παντρευτώ», είπε χαρακτηριστικά.

Για την Teona έβαλε τα κλάματα – όχι στην πραγματικότητα βέβαια – ο Γιώργος Μαζωνάκης, στην προσπάθειά του να την διεκδικήσει… – δείτε εδώ την αναφορά του στην οικογένειά του στο παιχνίδι.