Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 - Πρωταγωνίστρια για ακόμη μια φορά η Ζέτα Μακρυπούλια

Τι έδειξε η τηλεθέαση του Ρουκ Ζουκ Special

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 - Πρωταγωνίστρια για ακόμη μια φορά η Ζέτα Μακρυπούλια

Ήταν την σεζόν 2016-2017 όταν η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, Ρουκ Ζουκ, το οποίο επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από περίπου 20 χρόνια. Λόγω μάλιστα της μεγάλης επιτυχίας του, ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Να σημειωθεί πως το 2018 ξεκίνησε να παρουσιάζει και το βραδινό show "Sunday Live" μαζί με τον Νίκο Μουτσινά που σταμάτησε σύντομα λόγω τηλεθέασης, ενώ τη σεζόν 2019-2020 παρουσίασε το ελληνικό μουσικό σόου "The Final Four".

Το Ρουκ Ζουκ της Ζέτας Μακρυπούλια όμως ήταν εκείνο που κατάφερε να ξεχωρίσει

Το τηλεπαιχνίδι ξεκίνησε να προβάλλεται αρχικά με παρουσιάστρια τη Μαίρη Μηλιαρέση στο MEGA τον Απρίλιο του 1994. Πλέον όμως η Ζέτα Μακρυπούλια το έχει "απογειώσει".

Το παρουσιάζει με πολύ μεγάλη επιτυχία κάτι που φαίνεται μέσα από τα νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, την "σπόντα" του έχει πετάξει και ο Νίκος Μουτσινάς που παίζει απέναντι στον ΣΚΑΙ με το Καλό Μεσημεράκι.

Χθες 1/1/2023 μάλιστα, παρόλο που ο καιρός ήταν καλός και ο κόσμος έκανε την βόλτα του, ενώ από την άλλη έπαιζαν και πολλές μουσικές εκπομπές λόγω της πρωτοχρονιάς, το Ρουκ Ζουκ Special κατάφερε να βγει πρώτο σε τηλεθέαση στην απογευματινή ζώνη σημειώνοντας 16,7% (τέταρτα 15.3 - 17.5 - 16.3 - 18.9 - 17.9 - 14.0 - 18.5 - 15.5).

Prime time

  • ALPHA: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα (Ε) 11,5
  • ALPHA: Ξαναγύρισε ο μπαμπάς 6,2
  • OPEN: Ο νεράιδος 5,2
  • STAR: Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα 15,4
  • Mega: Ο ποντικομικρούλης 7,2
  • ΣΚΑΙ: Γκρέις του Μονακό 3,3
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ Special 16,7
  • ΑΝΤ1: The holiday 11.9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.