Πρόγραμμα του MEGA σημείωσε μόλις 3,9% τηλεθέαση

Τι αλλάζει από σήμερα 20/4

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρόγραμμα του MEGA σημείωσε μόλις 3,9% τηλεθέαση

Ένα αγαπημένο πρόγραμμα του MEGA, χθες 19/4 δυστυχώς σημείωσε μόλις 3,9% τηλεθέαση σε δυναμικό κοινό και δεν κατάφερε να κερδίσει μια από τις πρώτες θέσεις της μεσημεριανής ζώνης.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει πάρει την θέση της ψυχαγωγικής εκπομπής Ελένη, η οποία μέχρι και χθες βρισκόταν εκτός αέρα λόγω των διακοπών του Πάσχα.

Αυτό το πρόγραμμα του MEGA σημείωσε 3,9% τηλεθέαση

Ο λόγος για την ταξιδιωτική εκπομπή Fishy την οποία παρουσιάζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και μάλιστα, έχει φιλοξενήσει σε μια από τις εκπομπές του την Ελένη Μενεγάκη.

Το Fishy λοιπόν έκανε 3,9% ενώ σε τέταρτα 5,0 - 4,1 - 2,2 - 4,2, καθώς ο ανταγωνισμός ήταν δύσκολος!

Μεσημεριανή ζώνη

  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 9,1
  • ΕΡΤ: Πρωΐαν σε είδον την μεσημβρίαν 4,3
  • ALPHA: T-Live 9,4
  • MEGA: Fishy 3,9
  • ΑΝΤ1: Rουκ Zouk 20,9
  • OPEN: Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν 2,7
  • ΣΚΑΙ: Αταίριαστοι 5,3
  • ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 9,1

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Τι αλλάζει από σήμερα

Σήμερα 20/4 ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο MEGA μετά από μια εβδομάδα εκτός λόγω Πάσχα.

Κάθε μεσημέρι, ξεφυλλίζει την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο. Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Νάνσυ Νικολαΐδου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.