Φινάλε για τον Νίκο Μουτσινά: Τι τηλεθέαση έκανε το Καλό Μεσημεράκι με καλεσμένους Μενεγάκη, Αρναούτογλου, Μακρυπούλια και όχι μόνο

Μίλησε το δυναμικό κοινό για την τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φινάλε για τον Νίκο Μουτσινά: Τι τηλεθέαση έκανε το Καλό Μεσημεράκι με καλεσμένους Μενεγάκη, Αρναούτογλου, Μακρυπούλια και όχι μόνο

Την Παρασκευή 30/6 το Καλό Μεσημεράκι έριξε οριστική αυλαία έπειτα από 5 χρόνια στον αέρα του ΣΚΑΙ. Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε την απόφαση όχι μόνο να αποχωρήσει από το κανάλι του Φαλήρου αλλά και να κάνει ένα μικρό break πριν επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση.

Από το πλατό της τελευταίας εκπομπής λοιπόν, πέρασαν πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα. Ανάμεσα τους ήταν άνθρωποι που τόσο ο ίδιος ο παρουσιαστής όσο και οι τηλεθεατές δεν περίμεναν με τίποτα να δουν.

Όπως για παράδειγμα η Ζέτα Μακρυπούλια (που τόσα χρόνια ήταν αντίπαλος του με το Ρουκ Ζουκ που έπαιζε ακριβώς απέναντι) με την οποία ξέσπασε σε κλάματα, αλλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον οποίο έλυσαν όλα τους τα θέματα.

Επίσης σε live σύνδεση βγήκε και η Ελένη Μενεγάκη που μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για τον Νίκο Μουτσινά και όλα αυτά τα χρόνια πορείας του στην παρουσίαση. Μάλιστα και ο Μάρκο Σεφερλής βγήκε στο πλατό παίρνοντας την σκυτάλη...

Πως τα πήγε λοιπόν σε τηλεθέαση η τελευταία εκπομπή Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά;

Σύμφωνα με το δυναμικό κοινό, η τελευταία εκπομπή έσκισε σε νούμερα! Συγκεκριμένα, σημείωσε το αδιανόητο 19,1% ποσοστό που ο Νίκος Μουτσινάς είχε να δει αρκετό καιρό, αφού τον τελευταίο χρόνο το Καλό Μεσημεράκι είχε πέσει πολύ.

Σε τέταρτα μάλιστα έκανε 10.0 - 15.0 - 17.5 - 19.0 - 21.8 - 22.0 - 23.4 - 21.4 - 20.4 - 21.2 - 19.8 - 16.6 - 19.1 - 20.

Μεσημεριανή ζώνη

  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 17,1
  • STAR: Shopping Star 10,5
  • ΕΡΤ: Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν 1,1
  • ΕΡΤ: Στούντιο 4 6.7
  • ALPHA:T-Live 11,4
  • MEGA: Ελένη 7,4
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 11,5
  • OPEN: Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν 2
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 19,1
  • ΑΝΤ1: Ζήσε αλλιώς 4,1

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Μερικά από τα πρόσωπα που πέρασαν από την τελευταία εκπομπή - Ανάμεσα τους Ρουβά, Αργυρός κ.α