MEGA: Τα πάνω κάτω στο κανάλι με πρωταγωνιστές Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη

Τι έδειξε η τηλεθέαση χθες 31/8

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Τα πάνω κάτω στο κανάλι με πρωταγωνιστές Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ενημερωτικές εκπομπής, γεγονός που έχει αποδειχθεί και από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μεταδίδουν τα πρώτα νέα της ημέρας, με πλούσιο ρεπορτάζ από το επίκεντρο των γεγονότων, συνδέσεις από την καρδιά των εξελίξεων και δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ειδησεογραφίας.

Φέτος το Κοινωνία ώρα Mega επέστρεψε για ακόμη μια φορά και το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο, δείχνει τη δύναμη του, όσον αφορά πάντα τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Χασαπόπουλος - Βούλγαρη έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο MEGA με τα νούμερα

Από την ημέρα της πρεμιέρας η εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega κάνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης φτάνοντας συνεχώς την πρώτη θέση. Όπως και χθες 31/8 που σημείωσαν 18,3% και σε τέταρτα 10.2 - 13.6 - 6.9 - 10.1 - 7.3 - 14.3 - 18.6 - 21.7 - 22.3 - 22.9 - 25.4 - 24.1 - 24.7 - 24.3 - 27.9.

Χθες επίσης, αναφέρθηκαν και στον υποψήφιο πρόεδρο για τον ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη με την Ανθή Βούλγαρη να κάνει μια αποκάλυψε.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Πρώτη εικόνα 6,3
  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 12,8
  • ΑΝΤ1: Καλοκαίρι μαζί 7,3
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 7,6
  • EΡΤ: Συνδέσεις 4,2
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 18,3

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.