Τα πάνω κάτω στον ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη

Τι έδειξε η τηλεθέαση της Παρασκευής 13/10

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δυνατό χαρτί του ALPHA είναι η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή της Super Κατερίνα. Το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού συνεχίζει και φέτος τα περσινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, όσον αφορά πάντα το δυναμικό κοινό.

Μπορεί ο ανταγωνισμός να είναι δύσκολος για ακόμη μια χρονιά, ωστόσο, η παρουσιάστρια μαζί με την ομάδα της καθημερινά σημειώνει υψηλά ποσοστά.

Η τηλεθέαση 13/10 της εκπομπής του ALPHA και της Καινούργιου, Super Κατερίνα

Τι και αν υπάρχουν κάποιες ημέρες που το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα περνάει μπροστά, πολλές φορές, όπως για παράδειγμα η χθεσινή, περνάει πρώτη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13/10 σημείωσε το απίστευτο 18,3% ενώ σε τέταρτα 16.5 - 17.0 - 19.8 - 16.5 - 16.5 - 18.2 - 22.2 - 20.6 - 22.9 - 19.0 - 15.6 - 14.8.

Να αναφέρουμε βέβαια, πως μπορεί όσον αφορά τα ποσοστά να ήταν όλα τέλεια, στο πλατό όμως είχαν πολλούς τσακωμούς, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να γίνεται έξαλλος και μετά το τέλος της εκπομπής να κάνει μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση.

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 11,1
  • ALPHA: Super Κατερίνα 18,3
  • MEGA: Πάμε Δανάη 6,6
  • EΡΤ: Πρωίαν σε είδον 4,5
  • STAR: Breakfast at star 7,9
  • ΑΝΤ1: Το πρωινό 9,2
  • OPEN: Πρωινό Σου Σου 5,1

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης