Νούμερα τηλεθέασης: Πόσο «πούλησε» σε ποσοστά το τηλεοπτικό μπαχτιρντί μεταξύ Κατερίνας και Φαίης

Ο κακός χαμός...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Νούμερα τηλεθέασης: Πόσο «πούλησε» σε ποσοστά το τηλεοπτικό μπαχτιρντί μεταξύ Κατερίνας και Φαίης

Πρώτο θέμα συζήτησης σε όλες τις πρωινές εκπομπές σήμερα ήταν ο τηλεοπτικός χθεσινός καυγάς της Κατερίνας Καινούργιου με την Φαίη Σκορδά ή καλύτερα, το άγριο ξέσπασμα και οι αποκαλύψεις της παρουσιάστριας του ALPHA για το πως έχτισε την καριέρα της η Φαίη (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε) και η απάντηση της τελευταίας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, κατά την διάρκεια της εκπομπής της (δείτε εδώ τι είπε).

Πόσο πήγε σε νούμερα το τηλεοπτικό μπαχτιρντί Καινούργιου - Σκορδά

Μιας και η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, έκανε αναφορά στα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει καθημερινά η εκπομπή Fay's time, πάμε να δούμε τι συνέβη εχθές στα μηχανάκια της AGB κι αν όντως όλο αυτό ανέβασε ή έριξε κάποια σε νούμερα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, έφτασε το 13,9% με τους απέναντί της να κάνουν 12,3 (Γιώργος Λιάγκας - Πρωινό - ΑΝΤ1), 10,3% (Δανάη Μπάρκα - Πάμε Δανάη - Mega), 7,1% (Breakfast at star - Star) και 3,7% (Ελένη Τσολάκη - Πρωινό ΣουΣού - Open), ενώ η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 4,6%....

Φαίη Σκορδά «Γύρνα πίσω στον ΑΝΤ1!»

Η απώλεια χρημάτων στο εμπορικό κομμάτι με το φευγιό της Φαίης Σκορδά από το κανάλι του ΑΝΤ1, οι δυνατοί συναισθηματικοί προηγούμενοι δεσμοί μαζί της και οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις που συνέβησαν μετά την απομάκρυνση του γενικού διευθυντή προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη, σημαίνουν ανακατατάξεις και σχέδια – φωτιά για την επόμενη σεζόν που σίγουρα θα προκαλέσουν τηλεοπτικό σεισμό.

Οι πληροφορίες που ήρθαν στα δημοσιογραφικά γραφεία του youweekly.gr είναι πολύ συγκεκριμένες. Το κανάλι του Αμαρουσίου ζητάει την Φαίη Σκορδά επειγόντως πίσω για έναν νέο γύρο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με νέα πρόταση στην φαρέτρα τους. Οι σχέσεις άλλωστε της παρουσιάστριας με την ιδιοκτησία του καναλιού και τον πρόεδρο του ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού είναι άριστες.

Το αποδεικνύει εξάλλου το βελούδινο διαζύγιό τους, μετά την απόφασή της να προχωρήσει σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν στενοχώρησε τα μεγάλα στελέχη του καναλιού για δυο διαφορετικούς λόγους. Πρώτον γιατί ήταν δεμένοι μαζί της με δεσμούς φιλίας εκτός από άψογης συνεργασίας όλα αυτά τα χρόνια, και δεύτερον, γιατί το brand name που έχει χτίσει η ίδια μέσα από την επαγγελματική της υπόσταση είναι τόσο ισχυρό που στήριζε το μεγαλύτερο κομμάτι από το εμπορικό κομμάτι του Πρωινού με μεγάλη επιτυχία.

Ποιος ζητάει να γυρίσει η Φαίη Σκορδά!

Ισχυρά στελέχη του καναλιού λίγο καιρό πριν ξεκίνησαν τις πρώτες κρούσεις στην παρουσιάστρια που γίνονται με το πέρασμα του χρόνου ολοένα και πιο έντονες, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα ότι είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουν τα πρώτα ραντεβού μαζί της, δεδομένου ότι οι σχέσεις της με τον ΣΚΑΪ συνεχίζουν να είναι διαταραγμένες.

Τρεις ήταν οι λόγοι που μέσα στο περασμένο καλοκαίρι προκάλεσαν την δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας και το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και στον ΣΚΑΪ ήταν και συνεχίζει να είναι τόσο τεταμένο που σκέφτηκε ακόμα και την ρήξη του συμβολαίου της. Ο πρώτος ήταν το απότομο τέλος της εκπομπής της, κάτι που η Φαίη Σκορδά πληροφορήθηκε αιφνίδια και μάλιστα άφησε αιχμές στο τέλος της προηγούμενης σεζόν στην εκπομπή της για αυτό.

Ο δεύτερος ήταν οι συνεχόμενες αλλαγές στον προγραμματισμό του καναλιού και η ενημέρωση για την αλλαγή της ώρας της εκπομπής της, που η ίδια έμαθε από τις εφημερίδες και το internet και τέλος, ο τρίτος ήταν η στελέχωση της εκπομπής της χωρίς να έχει πάντα γνώση η ίδια και να έχει δώσει την συναίνεσή της.

Ντόμινο εξελίξεων με την μετακίνησή της στον ΑΝΤ1

Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι για την μετακίνησή της είναι ανοιχτές και περιλαμβάνουν πολλά νέα σχέδια, μεταξύ αυτών είναι και ένα βραδινό λαμπερό σόου με εκείνη κεντρική παρουσιάστρια. Η επιστροφή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 σίγουρα θα σημάνει ένα ντόμινο εξελίξεων στο κανάλι, καθώς είναι βέβαιο πλέον ότι εκείνη δεν επιθυμεί να επιστρέψει πίσω στο πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα που και αυτός με την σειρά του περιμένει εντός των επόμενων ημερών να κάνει κάποιες συζητήσεις για το συμβόλαιό του με την διοίκηση του καναλιού για την επόμενη σεζόν που έχουν ήδη καθυστερήσει με την απομάκρυνση του Τζώρτζη Ποφάντη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Και για μένα μπορεί να είχαν γραφτεί ένα εκατομμύριο πράγματα δε γελούσα ποτέ...» - Η εξομολόγηση της Φαίης Σκοδρά στον αέρα της εκπομπής "Fay's Τime"

Super Κατερίνα: «Ζητώ συγγνώμη! Το ότι με λένε βρώμικη αυτοί που...» - "Έσπασε" η Καινούργιου μετά το ξέσπασμά της κατά της Σκορδά

«Τα περισσότερα δίκια τα βρίσκω στην Φαίη....» - Τα σχόλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την κόντρα Καινούργιου & Σκορδά

«Είσαι καλά; Το εννοείς αυτό;» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, "έκοψε" δημοσιογράφο από τον αέρα της εκπομπή της

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Super Κατερίνα: «Παιδιά, λυπηθείτε με» - Άυπνη η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό

Σήκωσε την κούπα του Fay's Time επιδεικτικά στην κάμερα: «Θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε...» - Το σχόλιο της Μπάρκα για την κόντρα Καινούργιου με Σκορδά

«Θεέ μου! Πόσο χαμηλά...» - "Κόλαφος" η ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή για την Καινούργιου μετά το ξέσπασμα κατά της Σκορδά

«Όταν σε έδιωξε ο ALPHA γιατί πάτωσες κλαιγόσουν στον Μένιο και...» - Έξαλλο το twitter με το ξέσπασμα της Καινούργιου κατά της Σκορδά