Τάσος Δούσης: Οι Εικόνες μεσουράνησαν στο Opentv την Κυριακή 3/12 - Αυτό είναι το επεισόδιο που «χτύπησε» κόκκινο σε τηλεθέαση

Το μαγευτικό ταξίδι του γνωστού παρουσιαστή στην Χαϊδελβέργη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τάσος Δούσης: Οι Εικόνες μεσουράνησαν στο Opentv την Κυριακή 3/12 - Αυτό είναι το επεισόδιο που «χτύπησε» κόκκινο σε τηλεθέαση

Ο Τάσος Δούσης και η εκπομπή Εικόνες το απόγευμα της Κυριακής 3/12 ταξίδεψαν το τηλεοπτικό κοινό του Opentv στην πιο μαγική πόλη της Γερμανίας όπου είναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος, στην Χαϊδελβέργη.

Πρώτο πρόγραμμα στο Open οι Εικόνες του Τάσου Δούση

Το συγκλονιστικό επεισόδιο, σύμφωνα με τις μετρήσεις που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB, κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Με το απίστευτο ποσοστό του 10,7% - στο δυναμικό κοινό - η εκπομπή Εικόνες σημείωσε πρωτιά στον σταθμό ενώ πανελλαδικά βγήκε δεύτερο πρόγραμμα πίσω από την σειρά του ALPHA, το Σόι σου που έκανε 11,4%. Σε τέταρτα, δε, κατάφερε να βγει πρώτη με 12,2 στις 18:00 με 18:15!

Αναλυτικά τα τέταρτα: 8,0-12,2-11,2-11,5

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το επεισόδιο:

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του, μεταξύ άλλων, στο συγκεκριμένο επεισόδιο επισκέφθηκαν την εντυπωσιακή γέφυρα Καρλ Θέοντορ, ενώ βρέθηκαν και στην περίφημη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Χαϊδελβέργης, στην οποία μπορεί κανείς να βρει παραδοσιακές μπιραρίες, καφέ αλλά και γερμανικές λιχουδιές!

Το mood ήταν άκρως Χριστουγεννιάτικο και σίγουρα αξίζει να δεις κι εσύ το επεισόδιο σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη παρακολουθήσει!

Το δημόσιο ευχαριστώ του Τάσου Δούση

Ο γνωστός εκδότης - παρουσιαστής, την επόμενη μέρα και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας 4/12, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα ευχαριστήριο story γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα σας! Ευχαριστούμε για τα εξαιρετικά νούμερα για την εκπομπή Χαϊδελβέργη! Μακράν πρώτο πρόγραμμα οι Εικόνες στο Opentv, δεύτερο πρόγραμμα πανελλαδικά πίσω από το Σόι σου με 10,7 και πρώτη εκπομπή πανελλαδικά με 12,2 στο δεύτερο τέταρτο 18:00 με 18:15»

Τάσος Δούσης νούμερα τηλεθέασης εικόνες

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον Τάσο Δούση στο Youtube για περισσότερες μαγευτικές Εικόνες!