Survivor: Τίναξε την μπάνκα στον αέρα - Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα του στον ΣΚΑΙ (7/1)

Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιους αριθμούς

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Τίναξε την μπάνκα στον αέρα - Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα του στον ΣΚΑΙ (7/1)

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 7/1 το πολυσυζητημένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Survivor, με παρατράγουδα και ανατροπές να πρωταγωνιστούν στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν (δείτε εδώ όσα έγιναν). Το νέο καστ των Μαχητών αλλά και οι πιο φρέσκες επιλογές στους διάσημους φαίνεται πως μαγνήτισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο όσο περνούσε ώρα, σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB, όχι μόνο δεν άλλαζε κανάλι αλλά αυξανόταν τρελά, με αποτέλεσμα, μάλιστα, στα τελευταία τέταρτα να φτάσει σχεδόν το 28!

Ο σταθμός του ΣΚΑΙ μετά από μια απίστευτη συμφορά που βίωσε τους τελευταίους μήνες στην prime time ζώνη του, με τους Πάνθεους να του φέρνουν καθημερινά πολύ χαμηλά μονοψήφια, φαίνεται πως τώρα - με το Survivor - αρχίζει και πάλι να παίρνει ζωή.

Το Survivor έσπασε τα κοντέρ στην prime time ζώνη!

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βγήκε πρώτο με 24.1% ενώ τα τέταρτά του ήταν απίστευτα (19,8-27,2-27,7-22,9-25,6-25,2-26,1-20,5-23,5-24,5-21,8-21,7-22,2-27,2-27,7-21,9). Το μόνο που μένει τώρα να δούμε είναι αν αυτά τα νούμερα θα διατηρηθούν ή αν έπαιξε μεγάλο ρόλο η περιέργεια της πρώτης φοράς...

  • MEGA: Στο παρά πέντε (Ε) 7,8
  • MEGA: Είσαι το ταίρι μου 8,9-10,7
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος εορταστικό 12,4
  • ANT1: Ρουκ Ζουκ εορταστικό (Ε) 6,0
  • OPEN: Πάρε κόσμε 4,5
  • OPEN: Σερλοκ Χολμς 2: Το παιχνίδι των σκιών 6,2
  • STAR: Στα σύνορα (Ε) 4,9
  • STAR: Υπάρχει και φιλότιμο 6,2
  • ΣΚΑΙ: Survivor πρεμιέρα 24,1
  • ALPHA: Akis Food tour 10.5
  • ALPHA: Επικίνδυνη αποστολή 7,1
  • ΕΡΤ: Μουσικό κουτί 3,2

Τι θα δούμε στο αποψινό 8/1 επεισόδιο του Survivor

Ο Αλέξης Παππάς ξεκινάει το παιχνίδι που μόνο εκείνος ξέρει και ο Άγγελος Γεωργουδάκης από τους μπλε είναι εκεί για να του αντεπιτεθεί από ότι φαίνεται! Μην ξεχνάμε πως οι μαχητές μετά την ήττα τους στην πρώτη ασυλία έριξαν στον τάκο ήδη έναν παίκτη τους σαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιον) και η ιστορία έχει δείξει πως όταν μια ομάδα χάνει ένα τέτοιο αγώνισμα και μπαίνει στην διαδικασία της ψηφοφορίας, το κλίμα αλλάζει.

Απόψε, λοιπόν, έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας που με βάση το αποτέλεσμα αυτού μια ομάδα θα βρεθεί να ψηφίζει έναν συμπαίκτη της στο συμβούλιο για να βγει και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση! Ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα χάσει, λοιπόν, και ποιος παίκτης θα βγει στον τάκο;

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.