Γλυκόπικρο το πρωινό της Κυριακής 21/1 για τη Ρούλα Κορομηλά - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη Ρούλα Κορομηλά συνεχίζει να κρατάει παρέα στο αγαπημένο της κοινό μέσα από το πρόγραμμα που της έχει ταιριάξει ιδίαιτερα τα τελευταία χρόνια και αυτό δεν είναι άλλο το Σπίτι με το Mega.

Να σας θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως φέτος αποφασίστηκε η παρουσιάστρια να έχει στο πλευρό της σε όλες τις εκπομπές και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος σίγουρα δε μπορεί να την επισκιάσει στο κομμάτι της παρουσίασης, σε κάθε περίπτωση όμως βγαίνει προς τα έξω η ιδιαίτερη χημεία τους.

Το βράδυ λοιπόν του Σαββάτου 20/1 η εκπομπή έκανε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα τραγούδια, που άφησαν το στίγμα τους μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο! Καλεσμένοι ήταν ηθοποιοί και τραγουδιστές, που συνδέονται με εκείνη την εποχή.

Πιο αναλυτικά, καλεσμένοι της Ρούλας Κορομηλά ήταν ο Μάκης Δελαπόρτας σε μία βραδιά πλημμυρισμένη από τη λάμψη, τη μαγεία και τα αξέχαστα τραγούδια μίας εποχής που δεν θα φύγουν ποτέ από την καρδιά μας.

Στη σκηνή μάλιστα ανέβηκαν η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Φωτεινή Δάρρα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Καρακάση, η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Κώστας Μαρτάκης, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Μέμος Μπεγνής, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και η Τάνια Τρύπη ντύνουν με τις υπέροχες φωνές τους τα τραγούδια που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Τα νούμερα τηλεθέασης για το Σπίτι με το Mega και τη Ρούλα Κορμηλά το Σάββατο 20/1

Σε ότι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης του χθεσινού αφιερώματος - με βάση τον πίνακα που πήραμε στα χέρια μας νωρίς σήμερα 21/1 το πρωί - έχουμε να πούμε, πως η Ρούλα Κορομηλά κινήθηκε με αξιοπρέπεια στη ζώνη της, ωστόσο την έχουμε δει να χτυπάει πολύ μεγαλύτερα ποσοστά. Ο λόγος λοιπόν για το 7,8% (6,2 6,6 7,2 5,7 5,4 6,2 5,2 7,3 7,3 6,4 6,2 7,2 7,8 11,1 11,5 10,9 14,9).

Δείτε επίσης: «Έχω φάει τόσο ξύλο! Έκλαιγα στα καμαρίνια, υπέφερα» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά για το bullying που έχει βιώσει στην καριέρα της

Prime Time

  • ALPHA: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 11,2
  • ALPHA: Φόνοι στο Καμπαναριό (Ε) 9,5
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 16,4
  • ΑΝΤ1: Κρίμα το μπόι σου 9,9
  • OPEN:Η συμμορία των 11 7
  • STAR: Σκυλομπελάς 11,3
  • STAR: Masterchef 2024 (E) 9,5
  • ΣΚΑΙ: Σάββατο με φίλους 9,8
  • MEGA: Οι απαράδεκτοι (Ε) 12,3
  • MEGA: Σπίτι με το Mega 7,8

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.