Τα νούμερα τηλεθέασης του The 2night show χθες 29/1 με καλεσμένους Ιωάννα Τούνη & Κώστα Τσουρό

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα νούμερα τηλεθέασης του The 2night show χθες 29/1 με καλεσμένους Ιωάννα Τούνη & Κώστα Τσουρό

Το βράδυ της Δευτέρας 29/1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής του The 2night show, την Ιωάννα Τούνη και τον Κώστα Τσουρό. Οι δυο καλεσμένοι κάθισαν στο πλατό του ΑΝΤ1 και μίλησα για την ζωή τους, κάνοντας αποκαλύψεις που λίγοι γνώριζαν.

Η Ιωάννα άνοιξε την καρδιά της για την μητρότητα, την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την απόκτηση του γιου τους, αλλά και την απώλεια της μητέρας της - δείτε ολόκληρη στην συνέντευξη της. Από την άλλη, ο Κώστας αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού, την κόντρα με την Μαρία Κορινθίου, την Ναταλία Γερμανού και τον γυμνισμό με την Ελεονώρα Μελέτη (δείτε την συνέντευξη του).

Πρόκειται λοιπόν για δυο πολύ αγαπητά πρόσωπα της Ελληνικής showbiz που τραβούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το κατάφεραν όμως αυτό χθες Δευτέρα 29/1;

Η τηλεθέαση του The 2night με Τούνη - Τσουρό

Σύμφωνα με τον πίνακα του δυναμικού κοινού, η late night εκπομπή The 2night show, σημείωσε 15,4% ενώ σε τέταρτα έφτασε 11.0 - 12.5 - 14.0 - 17.8 - 18.6 - 16.6 - 17.4

Late night

  • ANT1: The 2night show 15,4
  • MEGA: Επίθεση στον συρμό 123 5,6
  • STAR: Σκοτεινά νερά 10,1
  • OPEN: Ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών 4,9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής