Ξημέρωσε πολύ καλή Κυριακή 31/3 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Όλοι μιλούν για εκείνον

Τι συνέβη με τον αγαπημένο παρουσιαστή;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει χτίσει ιδιαίτερη σχέση όλα αυτά τα χρόνια με το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, με το κανάλι να δείχνει από τη μεριά του αμέριστη εμπιστοσύνη στον παρουσιαστή, που κάνει επιτυχία σε όποια ζώνη και αν βρεθεί.

Αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος, που ο Αρναούτογλου και το κανάλι του Αμαρουσίου - όχι μόνο ανανέωσαν τη συνεργασία τους - αλλά αποφάσισαν από του χρόνου ο παρουσιαστής να πάρει και τρίτη εκπομπή (δείτε εδώ περισσότερα).

Τα νούμερα τηλεθέασης 30/3 για το Ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Για φέτος μπορούμε να πούμε με βάση τους πίνακες και τα νούμερα τηλεθέασης, πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεχωρίζει στην prim time. Το βράδυ του Σαββάτου 30/3 ο παρουσιαστής ήρθε πρώτος με το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος φτάνοντας συνολικά στο 15,8% (12,2 15,6 17,0 18,2).

Σε σχέση με τον ανταγωνισμό, που ήταν υπαρκτός στη χθεσινοβραδινή ζώνη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε να ανταγωνιστεί το Just the 2 of us και τον Νίκο Κοκλώνη, που σημείωσε 11,4% σε νούμερα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νούμερα τηλεθέασης

Prime Time

  • ALPHA: J2US 11.4
  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 15.8
  • ΑΝΤ1: Vinylio Rewind (E) 9.
  • OPEN: SHERLOCK HOLMES 3,7
  • STAR: BATMAN BEGINS 10,2
  • ΣΚΑΙ: Μια Ελληνίδα στο χαρέμι 8.6
  • MEGA: Ο τιμορός 7.9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.