Χαμός στο MEGA με την Αγγελική Νικολούλη - Τι συνέβη

Συνεχίζει ακάθεκτη τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο MEGA με την Αγγελική Νικολούλη - Τι συνέβη

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ, έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 1995 στον ΣΚΑΙ και έκτοτε μεταδίδεται ανελλιπώς επί 28 χρόνια. Από τον Οκτώβριο του 1999, και μετά την μετονομασία του σταθμού, η προβολή της γινόταν πλέον από τον Alpha TV. Εκεί παραμένει για δύο ακόμη σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2001 που η Αγγελική Νικολούλη παίρνει μεταγραφή με την εκπομπή για το νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό Alter Channel. Το Φως στο Τούνελ θα φιλοξενηθεί εκεί για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Τον Οκτώβριο του 2012 ανακοινώθηκε η επιστροφή της εκπομπής μέσα από τη συχνότητα του Alpha TV με τη 18η σεζόν να κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου. Τον Ιούλιο του 2021 ανακοινώθηκε η μεταγραφή της εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, όπου προβάλλεται μέχρι και σήμερα..

Και ενώ λοιπόν η εκπομπή προβάλλεται εδώ και 28 χρόνια, συνεχίζει να σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και να κάνει χαμό στο MEGA με τα ποσοστά της, όπως αποδείχθηκε κα χθες Παρασκευή 12/4.

Τα νούμερα τηλεθέασης του Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Φως στο Τούνελ σημείωσε 18,5% σε δυναμικό κοινό ενώ σε τέταρτα έφτασε 19.2 - 15.0 - 14.8 - 15.8 - 18.1 - 17.1 - 19.3 - 17.7 - 20.4 - 20.7 - 25.5

Να σημειώσουμε πως επίσης στην χθεσινή εκπομπή, η Αγγελική Νικολούλη "λύγισε" μιλώντας για έναν θάνατο στην οικογένεια της - δείτε το βίντεο.

Late night

  • MEGA: Φως στο Τούνελ 18,5
  • ALPHA: Βασικά καλησπερα σας 8,2
  • ANT1: Μνημείων άνδρες 6,4
  • ΣΚΑΙ: Αποστολή στη Χιλή 5,8

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης