Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό - Βόμβα! Δολοφονία σοκ στο Τατουάζ! Όλες οι εξελίξεις!

Αποκλειστικό - Βόμβα! Δολοφονία σοκ στο Τατουάζ!  Όλες οι εξελίξεις!
TV24 02.02.2018 13:24

Η απελπισία του Τόνυ για την έκβαση της σχέσης του με την Τατιάνα, τον ρίχνει όλο και πιο βαθιά στα ναρκωτικά. Από την άλλη, η Αννα βρίσκεται σε αδιέξοδο και συνεχώς αναβάλλει την ημέρα που θα του ανακοινώσει ότι χωρίζουν. Και μέσα σε όλο αυτό, έρχεται να προστεθεί και ένα τραγικό γεγονός που τους αναστατώνει τη ζωή.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Αννα έχει υποσχεθεί στον Αλεξ ότι αυτή τη φορά θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση και ότι θα γυρίσει πίσω στην Αίγινα. Ομως ο Θεοχάρης δεν μπορεί να βρει τρόπο να ξεχρεώσει τον Τόνυ, γεγονός που αναστατώνει την Αννα γιατί δεν βλέπει καμία διέξοδο. Ο Αλέξανδρος μόλις την ακούει να του ζητάει κι άλλη αναβολή για να χωρίσει, τρελαίνεται και με πάρα πολλή δυσκολία το δέχεται. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άσχημη εξέλιξη στο "Anne": Πεθαίνει στον ύπνο της η... - Η πλοκή που δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

Την ίδια στιγμή, ο Τόνυ συνεχίζει σαν τρελός να πολιορκεί ερωτικά την Τατιάνα. Της τηλεφωνεί και της λέει για άλλη μια φορά πόσο του λείπει και ότι τη σκέφτεται συνέχεια. Μετά από μεγάλη επιμονή η Τατιάνα του απαντάει: «Κι εμένα μου λείπεις, γι’ αυτό και έρχομαι στο Λονδίνο να σε δω». Ο Τόνυ ξεσηκώνεται από την αυθόρμητη απόφαση της Τατιάνας και αμέσως λέει ένα ψέμα στην Αννα προκειμένου να συναντήσει την ερωμένη του. Αυτή τη φορά όμως η παράνομη σχέση τους έχει μπει σε άλλη βάση και ο Τόνυ της αποκαλύπτει: «Το πήρα απόφαση, δεν πρόκειται να αφήσω πια να χαλάσει τίποτα ανάμεσά μας. Σήμερα κιόλας θα ζητήσω από την Αννα να χωρίσουμε» και η Τατιάνα παρασυρμένη από το ερωτικό της πάθος συμφωνεί μαζί του.

Ετσι το παράνομο ζευγάρι περνάει ώρες απόλυτης ευτυχίας, ενώ η Αννα που δεν γνωρίζει τίποτα μαθαίνει έκπληκτη από την Νικόλ ότι ο Τόνυ έχει μπλέξει πάλι με τα ναρκωτικά: «Δεν το πιστεύω, ρε Νικόλ. Πώς το έκανε πάλι αυτό; Υποτίθεται ότι είχε αλλάξει, αλλά πάλι με κοροϊδεύει και λέει ψέματα», ωρύεται η Αννα και γυρίζει στο σπίτι της, όπου εκεί την περιμένει μια πολύ τραγική εικόνα. Με το που μπαίνει στο σπίτι αντικρίζει εκεί την ντίλερ που προμηθεύει ναρκωτικά τον Τόνυ και η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει και να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η Αννα έξω φρενών ουρλιάζει και ο Τόνυ προσπαθεί να τη συγκρατήσει, ενώ μέσα σε όλο αυτό τον πανικό η ντίλερ πέφτει στο πάτωμα αναίσθητη. Η Αννα και ο Τόνυ παγώνουν στην κυριολεξία, μόλις καταλαβαίνουν ότι η ντίλερ είναι νεκρή: «Θέε μου, τι κάναμε;», λέει ο Τόνυ τρέμοντας και η Αννα κλαίει με λυγμούς. Το σκηνικό είναι τραγικό και ο φόβος κυριαρχεί στις σκέψεις και τις κινήσεις τους.

Δείτε ακόμη: Τέλος το Έψιλον! Το νέο λογότυπο του καναλιού!

Ετσι πάνω στον πανικό τους και οι δύο κάνουν κάποιες λανθασμένες κινήσεις και εκεί τους περιμένει μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη. Κάνουν τα πάντα για να καλύψουν την κατάσταση και κυρίως για να μην μπουν στο στόχαστρο κανενός, όμως και οι δύο είναι διαλυμένοι από το θάνατο της Αμάντα. Αυτό που τώρα έχει προτεραιότητα είναι να έχουν μια κοινή γραμμή και μέσα από κουβέντες προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν σε περίπτωση που τους καλέσει η αστυνομία για να καταθέσουν. Παράλληλα, η Αννα δεν μπορεί πλέον να κρατήσει το μεγάλο μυστικό και είναι έτοιμη να μιλήσει και να τα πει όλα στη Νικόλ.

Από το περιοδικό TiVi Σίριαλ και την Μαρία Μεταξητινού.

Share