Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κίνηση ματ του Alpha για να χτυπήσει το Survivor! Το πρόγραμμα που βάζει απέναντι και θα σαρώσει σε τηλεθέαση!

Κίνηση ματ του Alpha για να χτυπήσει το Survivor! Το πρόγραμμα που βάζει απέναντι και θα σαρώσει σε τηλεθέαση!
TV24 10.03.2018 15:36

Mπορεί το φετινό Survivor να μην έχει το «γκελ» που είχε το περσινό όμως τα νούμερα τηλεθέασης του εξασφαλίζουν και πάλι την πρώτη θέση στην prime time!

Οι καλοθελητές μάλιστα λένε πως το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καταφέρνει να εξασφαλίσει πολύ εύκολα την τηλεθέαση αυτή λόγω της έλλειψης ανταγωνισμού μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα και για αυτό τραβάει το ριάλιτι μέχρι αργά! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, ενώ το διάστημα 21:00 – 12:00 τα υπόλοιπα κανάλια προβάλλουν προγράμματα που «μοιράζουν» το σύνολο του κοινού, μετά τα μεσάνυχτα ο ΣΚΑΪ παίζει μόνος του!

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 9/3: Ποιες εκπομπές απογοήτευσαν; Γιατί το κοινό τους γυρνάει την πλάτη! Μέρος Ά!

Ο ALPHA, λοιπόν, ετοιμάζεται να χτυπήσει τον ανταγωνισμό! Πιο συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12 του μήνα, έρχονται αλλαγές.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: DWTS, master chef, power of love! Ποιος καταστράφηκε στο δυναμικό κοινό; Ποιος πήρε κεφάλι με διαφορά;

Αφήνοντας εκτός τις ξένες ταινίες που πρόβαλλε μέχρι τώρα, αποφάσισε να ρίξει στη «μάχη» τις «Οικογενειακές Ιστορίες», οι οποίες θα προβάλλονται σε επανάληψη από Δευτέρα έως και Τετάρτη με διπλό μάλιστα επεισόδιο από τις 23:50 μέχρι τις 01:50.

Λέτε να πιάσει;

Share