Άγριο ξύλο στη "Μια Ζωή": Η Σιρίν χτυπάει ανελέητα την Μπαχάρ: "Θα πεθάνεις από τα χέρια μου!"

Άγριο ξύλο στη

Η Μπαχάρ έχοντας ανακαλύψει σε προηγούμενα επεισόδια πως ο Σαρπ είχε ερωμένη, σχεδόν της έχει γίνει εμμονή να μάθει το ποια ήταν αυτή η γυναίκα.

Ωστόσο όταν ανακαλύπτει πως αυτή είναι η Σιρίν, θα τρελαθεί από το θυμό της, θα πάει να τη βρει και τα πράγματα ανάμεσα στις δύο αδελφές θα ξεφύγουν από τον έλεγχο! Διαβάστε παρακάτω...

Η Γελίζ από ένα τυχαίο γεγονός ανακαλύπτει την ταυτότητα της άγνωστης γυναίκας με την οποία είχε παράνομη σχέση ο Σαρπ, που τελικά δεν είναι και τόσο άγνωστη, αφού πρόκειται για τη Σιρίν. Το σοκ της είναι μεγάλο, αλλά αποφασίζει να μην πει τίποτα στην Μπαχάρ καθώς η υγεία της βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και μία τέτοια αποκάλυψη μόνο κακό θα της έκανε.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό - Elif: Η Αρζού πληρώνει δολοφόνους να σκοτώσουν τον Σελίμ!

Ωστόσο η Μπαχάρ, που δεν ξέρει τίποτα, συνεχίζει να καλεί στο νούμερο αυτό για να μάθει την αλήθεια, μέχρι που κάποια στιγμή μία κοπέλα απαντάει στην κλήση της και της λέει: «Μην καλέσετε ξανά σε αυτό το νούμερο! Πρόσφατα πήρα τον αριθμό δεν ξέρω ποιον ψάχνετε, αλλά μην με ενοχλήσετε ξανά». Η Μπαχάρ εκπλήσσεται και τη ρωτάει να μάθει σε ποιον άνηκε πριν το τηλέφωνο και εκείνη της απαντάει: «Δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά την κοπέλα την έλεγαν Σιρίν».

Η Μπαχάρ σοκάρεται! Αρχίζει να ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της. Στόχος της είναι ακόμα και ο Ενβέρ, που γνώριζε την αλήθεια, αλλά επέλεξε να μην πει τίποτα: «Έμαθα ότι η Σιρίν ήταν η ερωμένη του Σαρπ! Πώς μπορέσατε να μου κρατήσετε ένα τέτοιο μυστικό; Πώς τολμήσατε να με κοιτάτε στα μάτια και να μου λέτε τόσα ψέματα; Πώς; Θα με τρελάνετε όλοι σας! Θα τρελαθώ, δεν το πιστεύω», φωνάζει, ενώ ο Ενβέρ προσπαθεί να την ηρεμήσει και την αποκαλεί «κόρη μου». Η Μπαχάρ βγαίνει εκτός εαυτού: «Μην με πεις ξανά κόρη σου! Δεν σου είμαι τίποτα!

Δεν θέλω να σε δω ποτέ ξανά». Η Μπαχάρ πάει να φύγει για να βρει τη Σιρίν και ο Ενβέρ ενημερώνει τη Χατιτζέ για να διώξει την κόρη τους από το σπίτι. Όταν η Μπαχάρ φτάνει στο σπίτι της Χατιτζέ αρχίζει να ψάχνει παντού την αδελφή της, ενώ λέει στη μητέρα της: «Έκανε τόσα τέρατα και εσύ την υποστήριζες! Θα μου το πληρώσετε για ό,τι κάνατε! Αυτό δεν θα τελειώσει εδώ». Την ίδια ώρα η Σιρίν πάει στη Ζαλέ όπου της είπε η μητέρα της για να μείνει μερικές μέρες μέχρι να κοπάσει η φασαρία. Η Μπαχάρ μαθαίνει πως την αλήθεια για τη Σιρίν και τον Σαρπ γνώριζαν και ο Αρίφ με τη Γελίζ και όπως είναι φυσικό απογοητεύεται και χάνει πια κάθε εμπιστοσύνη. Έτσι απομακρύνεται απ' όλους.

Δείτε ακόμη: Θρήνος στο Kara Sevda! Η Νιχάν χαροπαλεύει! Το σχέδιο δολοφονίας της Ασού...

Καρέ καρέ ο καβγάς

Η Ζαλέ ανακαλύπτει πως ο γιος της γνωρίζει ότι θα πάρει διαζύγιο με τη Μουσά και κατηγορεί τη Σιρίν ότι εκείνη από την κακία της το είπε στο παιδί. «Δεν είπα τίποτα», ισχυρίζεται εκείνη, αλλά η Ζαλέ επιμένει: «Θέλεις να δηλητηριάσεις και το δικό μου παιδί με τα λόγια σου! Εγώ δεν είμαι Χατιτζέ να ανέχομαι την τρέλα σου! Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από το σπίτι μου». Στο μεταξύ η Μπαχάρ που έχει μάθει τυχαία το πού βρίσκεται η Σιρίν κατευθύνεται προς τα εκεί.

Οι δύο αδελφές τελικά έρχονται αντιμέτωπες. «Τι ήθελες από τον άνδρα μου; Τι θέλεις από εμένα; Φτάνει πια! Τον πλησίασες για να με εκδικηθείς, επειδή είσαι μανιακή! Τι θέλεις πια», ουρλιάζει η Μπαχάρ χτυπώντας τη Σιρίν στον δρόμο. «Δεν σε αγάπησε ποτέ. Βάλτο καλά στο μυαλό σου», της λέει και τότε η Σιρίν την πετάει από πάνω της και αρχίζει να την κλωτσάει μανιωδώς σε όλο της το σώμα φωνάζοντας: «Θα σε σκοτώσω αν το ξαναπείς αυτό! Με αγάπησε». Η Μπαχάρ υποφέρει από τον πόνο καθώς ήδη το κορμί της είναι «σημαδεμένο» από την ασθένειά της και η Σιρίν σταματάει μόνο όταν βλέπει τα σημάδια από την απλαστική αναιμία από την οποία πάσχει.

Δείτε ακόμη: Elif: Αναίσθητος στο εργαστήριό του ο Εφρούζ! Τι θα δούμε σήμερα 12/07...

Η Μπαχάρ τραυματισμένη επιστρέφει με τα χίλια ζόρια στο σπίτι της καθώς οι δυνάμεις της την έχουν σχεδόν εγκαταλείψει. Το επόμενο πρωί η Τζεϊντά μαθαίνει τι συνέβη και μαζί με τη Γελίζ αποφασίζουν να δώσουν ένα γερό μάθημα στη Σιρίν!