Φαίη Σκορδά: Όνομα - έκπληξη στο Πρωινό τη νέα σεζόν! Αποφασισμένη για ανατροπές η παρουσιάστρια

Όλες οι αλλαγές στην εκπομπή Πρωινό της Φαίης Σκορδά και το όνομα έκπληξη που θα την πλαισιώνει

Φαίη Σκορδά: Όνομα - έκπληξη στο Πρωινό τη νέα σεζόν! Αποφασισμένη για ανατροπές η παρουσιάστρια

Αποφασισμένη για πολλές αλλαγές είναι η Φαίη Σκορδά! Στην τελευταία της εκπομπή χαιρέτησε τους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της φανερά συγκινημένη.

Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θέλει να χάσει τη μάχη της τηλεθέασης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Περί καψούρας και άλλων κανιβαλισμών ο λόγος...

Το Πρω1νό τερμάτισε πρώτο και με διαφορά μπροστά από τον ανταγωνισμό στην προτίμηση των τηλεθεατών και αυτό είναι κάτι που θέλει να διατηρήσει η Φαίη Σκορδά. Αν και βρίσκεται διακοπές, δεν σταματάει να κάνει τις επαφές για την εκπομπή της και αρκετές φορές έχει βρεθεί αυθημερόν στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το περιοδικό People, υπάρχουν σκέψεις Το Πρω1νό να ξεκινήσει και φέτος –όπως και πέρσι– πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου. Αν και κάθε χρόνο γίνονται αλλαγές και ανανεώσεις στην εκπομπή φέτος θα δούμε ριζικές αλλαγές στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες, όσο και στο σκηνικό, που θα έχει μια εντελώς νέα αισθητική.

Δείτε ακόμη: Συγκίνηση: Η αφιέρωση της Νικόλ Κυριακοπούλου στην κόρη της για το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ

Όσον αφορά την ομάδα που θα πλαισιώνει την Φαίη Σκορδά; Μόνο τρία άτομα θα είναι στο πλάι της. Θα δούμε όμως και ένα πρόσωπο έκπληξη στην εκπομπή! Η Αφροδίτη Γραμμέλη, έμπειρη δημοσιογράφος, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, γνωστή για την κριτική θεάτρου και τηλεόρασης, την οποία έχουμε γνωρίσει και τηλεοπτικά μέσα από συνεντεύξεις.

Από την περσινή ομάδα, μόνο Άρης Καβατζίκης θα παραμείνει ενώ σαν βόμβα έσκασε και η επιστροφή του Δημήτρη Ουγγαρέζου στα παλιά του λημέρια!

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Οι συγκλονιστικές ιστορίες των ανθρώπων που χάθηκαν στη φονική πυρκαγιά!

Η Φαίη βασίζεται αρκετά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και οι δυο τους ταιριάζουν πολύ αφού έχουν δοκιμαστεί και συνεργαστεί και στο παρελθόν. Σημαντικό είναι το γεγονός, πως το συμβόλαιο του Δημήτρη είναι ακόμα σε ισχύ και στο κανάλι δεν ήξεραν πως να τον αξιοποιήσουν!

Στο πλευρό της Φαίης θα βρίσκεται για μια ακόμη χρονιά η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, ο Βασίλης Καλλίδης στη μαγειρική και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στα γλυκά κάθε Τετάρτη.