Κλείδωσε το πάνελ της Σάσας Σταμάτη! Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν;

Τα αλλάζει όλα η Σάσα!

Κλείδωσε το πάνελ της Σάσας Σταμάτη! Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν;

Τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η μεσημεριανή εκπομπή που παρουσίαζε την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, η Σάσα Σταμάτη. Το Oh La La!, με τη Σάσα για πρώτη φορά στο τιμόνι της παρουσίασης, κέρδισε τις τηλεοπτικές εντυπώσεις και το εισιτήριο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ωστόσο, τόσο η παρουσιάστρια όσο και η διοίκηση του σταθμού προχώρησαν σε τονωτικές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: Ποζάρει άβαφη και... ξεφαντώνει με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο! (Βίντεο)

Ήδη είναι γνωστό πως η Τζώρτζια Γεωργίου, που ήταν στην παρέα της Σάσας, θα βρίσκεται πλέον στην ομάδα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, ενώ, όπως όλα δείχνουν, τη θέση της θα πάρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει και ένα δοκιμαστικό, προκειμένου να δουν τα στελέχη του καναλιού κατά πόσο «δένει» η Ευρυδίκη με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Παναγιώτη Τάτση, που παραμένουν και φέτος στην εκπομπή.

Δείτε ακόμη: Νέος πόλεμος Jolie-Pitt: Πόσα χρήματα ζητάει η Angelina; Το ποσό μαμούθ για το διαζύγιο!

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες του People που θέλουν ακόμα δύο άτομα να εντάσσονται στην ομάδα της εκπομπής, τα οποία θα παρουσιάζουν τα θέματά τους στο πλατό και θα τα σχολιάζουν με την παρουσιάστρια. Αλλαγές θα γίνουν και πίσω από τις κάμερες, καθώς η Δέσποινα Γρηγοροπούλου, που είχε μέχρι πρότινος την αρχισυνταξία, αντικαταστάθηκε από το δημοσιογράφο Πάνο Χάλα, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία σε τηλεόραση, περιοδικά και εφημερίδες, ενώ θα υπάρξουν και ορισμένες προσθήκες όσον αφορά τους ρεπόρτερ της εκπομπής. Πληροφορίες του ρεπορτάζ θέλουν τη Σάσα να βγαίνει άκρως δυνατή στον ανταγωνισμό με ανατρεπτική θεματολογία, επιθυμώντας παράλληλα να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης.