Super αποκλειστικό! Απίθανη εξέλιξη στο Τατουάζ! Ένας τρελός και αναπάντεχος έρωτας γεννήθηκε!

Αποκλειστικά από το Youweekly.gr...

Super αποκλειστικό! Απίθανη εξέλιξη στο Τατουάζ! Ένας τρελός και αναπάντεχος έρωτας γεννήθηκε!

Το σήριαλ που καθηλώνει μικρούς και μεγάλους κάθε βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Alpha ετοιμάζεται για μεγάλες ανατροπές!

Ο δεύτερος κύκλος της ναυαρχίδας του καναλιού κρύβει καλά κρυμμένα μυστικά και εξελίξεις! Εμείς, μέσα από το Youweekly.gr σας έχουμε την πρώτη και πιο "καυτή" εξέλιξη που δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Βόμβα" με Οικονομάκου - Μιχόπουλο πριν τον γάμο! Όλη η αλήθεια για το τρίτο πρόσωπο!

Ποια είναι αυτή; Μην βιάζεστε... Ένα ένα και όλα θα τα μάθετε! Ο Alpha έχει βασιστεί στο πρόγραμμα αυτό και δεν θα το άφηνε... στη μοίρα του αφού το "Τατουάζ" από τη πρώτη μέρα προβολής του κέρδισε τις εντυπώσεις!

Το σενάριο γεμάτο ανατροπές και τα δυνατά ονόματα που περιελαμβάνονται στο καστ της σειράς σίγουρα είναι στα ατού του προγράμματος.

Δείτε ακόμη: Ροζ παρασκήνιο στον γάμο Μπόμπα - Τανιμανίδη! Ποιους "τσάκωσε" στο κρεβάτι η καμαριέρα;

Τρια από τα πιο χαρακτηριστικά ονόματα είναι αυτά της Μυρτούς Αλικάκη η οποία υποδύεται την Αμαλία, σύζυγο του Θεοχάρη Ραζή τον οποίο παίζει ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Κούλλης Νικολάου ο οποίος υποδύεται τον Δημήτρη Σέκερη!

Δείτε ακόμη: Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο και όλη η αλήθεια!

Ο Κούλλης Νικολάου είναι από τις πρόσφατες προσθήκες στο καστ της σειράς αφού έκανε την εμφάνιση του στο τέλος του πρώτου κύκλου και άναψε "φωτιές" για το ρόλο που θα παίξει στον δεύτερο κύκλο. Και τώρα έρχεται η super αποκάλυψη!

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιανός: Ξανά ερωτευμένος μετά το διαζύγιο! Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά στο πλευρό του;

Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς ετοιμαστείτε να πέσετε από τα... σύννεφα! Αν δεν θέλετε να μάθετε τι θα γίνει μην πάτε παρακάτω...

Η Αμαλία θα συναντήσει τον έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη και οι δυο τους θα ζήσουν ένα τρελό και ανάπαντεχο πάθος!

Δείτε ακόμη: Βαρύ πένθος για Βανδή - Νικολαΐδη! Τι συνέβη;

Ποια θα είναι η κατάληξη; Ποιος ο ρόλος του Θεοχάρη; Όλα θα τα μάθετε! Αλλά όχι ακόμα... Θα σας κρατήσουμε για λίγο σε αγωνία...