Μια ζωή: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος του α' κύκλου!

Συγκλονιστικό το τελευταίο επεισόδιο!

Μια ζωή: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος του α' κύκλου!

Συγκλονιστικό αναμένεται το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς "Μια ζωή"!

Τι θα δούμε όμως στο φινάλε του πρώτου κύκλου της τούρκικης σειράς του Ant1; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έσκασε "βόμβα"! Στον "αέρα" η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου! Γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα;

Ο Ενβέρ μαθαίνει πως ο Σαρπ είναι ζωντανός και θέλει να τον συναντήσει ώστε να του ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος δέχεται, αλλά κρυφά από τους άντρες που έχει βάλει ο Σουάτ να τον παρακολουθούν. Ωστόσο, η Σιρίν φροντίζει να ενημερώσει τον ισχυρό άντρα για τη συγκεκριμένη συνάντηση κι έτσι οπλισμένοι άντρες φτάνουν στο σημείο συνάντησης με τον Σαρπ και τον Ενβέρ να προσπαθούν να ξεφύγουν μ’ ένα ταξί!

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Τι άλλο θα κάνει για χατήρι του Λευτέρη Σουλτάτου; (βίντεο)

Ο Ενβέρ από την πίεση και την αγωνία παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή! Ο Σαρπ τον πάει στο νοσοκομείο και ενημερώνει τον Λεβέντ, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει τη Χατιτζέ και τη Σιρίν. Η Χατιτζέ θέλει να ειδοποιήσει και την Μπαχάρ, η οποία δεν γνωρίζει τίποτα και ήδη νιώθει ένα κακό προαίσθημα. Η Σιρίν γίνεται έξαλλη: «Είναι δικός μου μπαμπάς! Τι δουλειά έχει να έρθει αυτή στο νοσοκομείο;».

Δείτε ακόμη: Τραϊάνα Ανανία: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της! Πιο κούκλα από ποτέ! Εσύ θα το τολμούσες;

Οταν φτάνουν στο νοσοκομείο η Χατιτζέ βλέπει τον Σαρπ και τον κατηγορεί για την κατάσταση του Ενβέρ. Εκείνος φεύγει τη στιγμή που φτάνει η Μπαχάρ με τα παιδιά, τον Αρίφ, την Τζεϊντά και τη Γελιζ. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Σαρπ εισβάλλει νύχτα στο δωμάτιο του πεθερού του και προσπαθεί να τον πνίξει: «Ολα τελείωσαν! Γιατί έβγαλαν όπλο; Ποιον προσπάθησαν να σκοτώσουν; Εμένα ή αυτόν τον αθώο άνθρωπο;», και ο πεθερός του, του απαντάει πως απλά ήθελε να τρομάξει τον Ενβέρ. Στο μεταξύ η Μπαχάρ τηλεφωνεί στο κινητό του Ενβέρ για να δει ποιος το έχει χωρίς να ξέρει φυσικά ότι το έχει ο Σαρπ. Εκείνος βλέπει στην οθόνη να γράφει «Μπαχάρ» και σοκάρεται.

Δείτε ακόμη: Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει αποκαλυπτική, με αφέλειες και τεράστια γυαλιά! Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε...

Η Τζεϊντά, που γνωρίζει την αλήθεια, αρπάζει το κινητό από την Μπαχάρ, απομακρύνεται και απαντάει στην κλήση. Ο Σαρπ θέτει το εξής δίλημμα στην Πιρίλ: «Η εμένα θα επιλέξεις ή τον πατέρα σου». Εκείνη επιλέγει να φύγει με τον άντρα της κι εκείνος τους απειλεί: «Θα μετανιώσετε για ό,τι κάνατε! Θα γυρίσετε μια μέρα παρακαλώντας»”. Μετά από πολλές ώρες η εγχείρηση του Ενβέρ ολοκληρώνεται με επιτυχία, ενώ η Σιρίν επιμένει να λέει στην αδελφή της: «Να βάλεις καλά στο μυαλό σου ότι όλα έγιναν εξαιτίας σου». Εφόσον όλα είναι καλά, η Ζαλέ τους λέει πως είναι ώρα να γυρίσουν σπίτια τους, ενώ εκείνη προσφέρεται να γυρίσει την Μπαχάρ στη γειτονιά.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Η κίνηση λίγο πριν το μυστήριο! Αποκλειστικές φωτογραφίες - Τι έκανε η μέλλουσα νύφη για να...

Στη διαδρομή της αποκαλύπτει πως η Χατιτζέ βρήκε την πρώην σύζυγο του πατέρα της, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μπουρτζού, η οποία μπορεί και να είναι συμβατή δότρια. Η Μπαχάρ ενθουσιάζεται, κυρίως που η μητέρα της έκανε μια τέτοια κίνηση. Το επόμενο πρωί πάει στο νοσοκομείο και βρίσκει εκεί τη μητέρα της: «Σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανες», της λέει και αγκαλιάζονται. Η Σιρίν τις βλέπει και ζηλεύει. Ο Ενβέρ καταφέρνει να ξυπνήσει από το κώμα και ζητάει να δει τη Χατιτζέ. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Σαρπ θέλει να δει τον Ενβέρ. Η Πιρίλ αντιδράει.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπαδάκης: Για 28η χρονιά "Καλημέρα Ελλάδα"! Η επίσημη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν

«Ξέρουν ότι είμαι ζωντανός, δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι. Πρέπει να μιλήσω με τη Χατιτζέ, είναι η μητέρα της Μπαχάρ! Εχω χρέος απέναντί της», της λέει, αλλά εκείνη φοβάται ότι θα δει την Μπαχάρ ζωντανή και προσπαθεί να τον αποτρέψει. «Ησουν σε όλα δίπλα μου! Αν δεν είχα εσένα δεν θα τα είχα καταφέρει, όμως αυτή τη φορά πρέπει να τα αντιμετωπίσω όλα μόνος μου», της λέει και φεύγει. Εκείνη καταλαβαίνει πως όλα τελείωσαν πια!