Shopping Star: "Κόβει" το νήμα! Πότε ξεκινάει το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι και με τι... αποστολή;

Πότε αρχίζει ξανά το Shopping star;

Shopping Star:

Shopping Star, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει και γράφει τηλεοπτική ιστορία για 3η χρονιά στην οθόνη του Star!

Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Τα πρώτα πλάνα από την σειρά που θα σαρώσει σε τηλεθέαση! (Βίντεο)

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο. Η Βίκυ Καγιά παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τις βαθμολογεί!

Δείτε ακόμη: Το Τατουάζ επιστρέφει! Δείτε το επίσημο trailer του δεύτερου κύκλου!

Στον σχολιασμό, η φωνή του Shopping Star, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 16:00, θα γνωρίσουμε τις πρώτες 5 παίκτριες της 1ης εβδομάδας, για την 3η σεζόν του Shopping Star! Η 20χρονη Μαρίνα Θύμο, πωλήτρια - Η 37χρονη Εύη Λιοδάκη, φιλόλογος - Η 63χρονη Σία Φωτεινοπούλου, συνταξιούχος - Η 21χρονη Μαριάννα Γεωργίου, φοιτήτρια - Η 32χρονη Νάγια Γιαννακάκη, ιδ. υπάλληλος

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: To trailer με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις κυκλοφόρησε! Ποιοι είναι οι κριτές;

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι «Καλεσμένη σε γάμο σε κτήμα»!

Δείτε ακόμη: Power of Love: Αδιανόητο τρολάρισμα σε πρώην παίκτρια! - "Θες να χωθείς;;;;"

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»!

Δείτε το trailer: