Τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Κλέβουν τη μικρή Λήδα! Η αγωνία και το νεκρό παιδί!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Κλέβουν τη μικρή Λήδα! Η αγωνία και το νεκρό παιδί!

Η Αννα με τον Αλέξανδρο δεν έχουν προλάβει να χαρούν όπως θα ήθελαν τον γάμο τους, ειδικά με την ιστορία της Ολγας.

Το ζευγάρι έχει βρεθεί ξαφνικά με ένα παιδί, τη Λήδα, η οποία μακριά από τη μητέρα της έχει αρχίσει να δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Διαβάστε παρακάτω...


Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Ολγα επιστρέφει στο κελί και η Αννα με τον Αλεξ γυρίζουν στην Αίγινα μαζί με τη μικρή Λήδα. Η Ολγα μπορεί να γλίτωσε τα ισόβια, αλλά συνεχίζει να είναι απελπισμένη. Ετσι γράφει ένα γράμμα στην Αννα, όπου της λέει μεταξύ άλλων να προσέχει τη Λήδα σαν δικό της παιδί. Οτι την αφήνει στα χέρια της και θα πρέπει να φροντίσει ώστε η μικρή να τη βλέπει στο εξής σαν τη μαμά της.

Δείτε ακόμη: Δεν θα πιστέψετε ποια ιστορική σειρά του MEGA επιστρέφει!

Η Αννα διαβάζει το γράμμα και αρχίζει να ανησυχεί πολύ γιατί καταλαβαίνει ότι η Ολγα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και φοβάται μήπως κάνει κάτι κακό στον εαυτό της. Παρατηρεί ότι έχει αφεθεί στη μοίρα της και αυτό την τρομάζει.

Την ίδια στιγμή, η Νάνσυ συνεχίζει να υποκύπτει στους εκβιασμούς του Γιώργου και χωρίς να το θέλει βάζει στο στόχαστρο της συμμορίας τη μικρή Δήμητρα, το μωρό της Σαμίρα, και όχι μόνο αυτό.... Λίγο αργότερα μια συνάντηση θα αποδειχθεί μοιραία, καθώς ο Γιώργος έρχεται πολύ κοντά με το σπίτι του Αλεξ και αυτό όπως θα δούμε θα βάλει τη ζωή της μικρής Λήδας σε κίνδυνο.

Δείτε ακόμη: Δεν θα πιστέψετε ποια ιστορική σειρά του MEGA επιστρέφει!

Κανείς δεν έχει υποψιαστεί το παραμικρό και το ζευγάρι με τη Λήδα συνεχίζουν να ζουν σαν οικογένεια. Ωστόσο η Λήδα έχει αρχίσει να γκρινιάζει με το παραμικρό. Να μη θέλει να κάνει πράγματα που της ζητάει ο πατέρας της και να μη συνεργάζεται. Η Αννα, πιο συγκαταβατική, προσπαθεί να της κάνει τα χατίρια, αλλά ο Αλεξ έχει αντιρρήσεις, δεν θέλει να την κακομάθουν.

Σε μια από τις συνηθισμένες τους κόντρες η Λήδα νευριάζει με τον Αλέξανδρο και την Αννα: «Δεν σας θέλω, δεν σας αγαπάω γιατί με μαλώνετε. Θα φύγω να πάω στη μαμά μου», τους λέει και θυμωμένη κάνει κάτι που κανείς δεν περίμενε. Χωρίς να την πάρει κανείς είδηση, ανοίγει την πόρτα και φεύγει από το σπίτι, μόνη της. Ομως δεν προλαβαίνει να πάει μακριά γιατί, για κακή της τύχη, έξω από το σπίτι περιμένει ο Γιώργος οποίος παρακολουθούσε το σπίτι και περίμενε πώς και πώς την κατάλληλη στιγμή να αρπάξει το παιδί. Σε κλάσματα δευτερολέπτου λοιπόν κλέβει τη Λήδα και πριν προλάβει να φωνάξει το παιδί, τη βάζει μέσα στο αυτοκίνητο και με ταχύτητα εξαφανίζεται.

Στο σπίτι όλοι νομίζουν ότι η Λήδα είναι κάπου μέσα στο σπίτι θυμωμένη, αλλά όταν η ώρα περνάει, αρχίζουν να την φωνάζουν: «Λήδα, έλα λίγο που σε θέλει ο μπαμπάς κάτι να σου πει», λέει ο Αλεξ και όταν το παιδί δεν απαντά, αρχίζουν να την ψάχνουν παντού σε όλα τα δωμάτια, όπου έντρομοι ανακαλύπτουν ότι το παιδί δεν είναι μέσα στο σπίτι.

Επικρατεί μια σύγχυση: «Δεν μπορεί, κάπου κρύβεται για να μας κάνει να ανησυχήσουμε», λένε και συνεχίζουν να φωνάζουν: «Λήδα, Λήδα έλα βγες, σου ζητάμε συγγνώμη», αλλά δεν παίρνουν καμία απάντηση μέχρι που βγαίνουν έξω στο κήπο όπου βλέπουν την πόρτα ανοιχτή. Ετσι δεν αργούν να καταλάβουν ότι η Λήδα έχει φύγει από το σπίτι και ο φόβος για τα χειρότερα, ότι μπορεί να την έχουν αρπάξει, είναι ορατός.

Δείτε ακόμη: Πότε βγαίνει στον αέρα το Open Tv; Το βέτο του Σαββίδη που τα αλλάζει όλα!

Η Αννα πανικοβάλλεται, πιάνει το κεφάλι της και βάζει τα κλάματα: «Τι θα κάνουμε; Αρπαξαν το παιδί;», ουρλιάζει και ο Αλεξ δείχνει πιο τρομαγμένος από ποτέ, όμως προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, τουλάχιστον μπροστά της: «Αννα ηρέμησε, μην πάει αμέσως ο νους σου στο κακό. Δεν μπορεί να απομακρύνθηκε, κάπου εδώ θα είναι. Μικρό παιδί είναι, θα τη βρούμε», την καθησυχάζει, αλλά και ο ίδιος τρέμει και δεν ξέρει τι να κάνει. Τηλεφωνεί αμέσως στην αστυνομία και τους λέει ότι εξαφανίστηκε το παιδί τους, ζητώντας τη βοήθειά τους. Σε λίγη ώρα όλοι έχουν ειδοποιηθεί για την εξαφάνιση και απαγωγή της Λήδας και γίνεται μεγάλη κινητοποίηση. H αστυνομία δίνει εντολή ελέγχου για κάθε έξοδο από το νησί σε ό,τι σκάφος υπάρχει και έλεγχος σε αυτοκίνητα και χώρους.

Η αναζήτηση συνεχίζεται, χωρίς να υπάρχει κανένα σημείο ζωής της Λήδας, μέχρι που η αστυνομία λίγο αργότερα εντοπίζει ένα νεκρό παιδί. Ποιο είναι αυτό το παιδί που βρίσκουν νεκρό; Είναι μήπως η Λήδα, Η αγωνία κορυφώνεται και ο Αλεξ με την Αννα καταρρέουν στην κυριολεξία όταν ενημερώνονται για το μακάβριο εύρημα της αστυνομίας. Οι ώρες μέχρι να φτάσουν, να πάρουν πληροφορίες και να αναγνωρίσουν ή όχι το πτώμα μοιάζουν ατέλειωτες. Το ζευγάρι ζει ένα εφιάλτη... που μπορεί προς στιγμή να σταμάτησε, όταν διαπιστώνουν ότι δεν είναι η Λήδα, αλλά θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα...