Γυναίκα χωρίς όνομα - διαρροή! Η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί της!

Είναι ζωντανό το παιδί της Μαρίνας!

Γυναίκα χωρίς όνομα - διαρροή! Η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί της!

Η Μαρίνα αρχίζει να ψάχνει για τις συνθήκες θανάτου της κόρης της αλλά η έρευνά της την οδηγεί σε μια αλήθεια που θα ανατρέψει όλα όσα πίστευε μέχρι τώρα.

Αφού ανακαλύπτει το πιστοποιητικό θανάτου της Ελπίδας, βρίσκει τον γιατρό που είχε αναλάβει τη θεραπεία της. Εκείνος της δίνει μια απάντηση που ποτέ δεν περίμενε να ακούσει και τότε η Μαρίνα βάζει καινούριο στόχο στη ζωή της. Να βρει το παιδί της. Διαβάστε παρακάτω...


Η Μαρίνα έχει βαλθεί να μάθει τι έχει γίνει η Ελπίδα της και δεν θα ησυχάσει αν δεν καταφέρει να βρει την άκρη του νήματος. Θέλει να ξέρει πώς το κοριτσάκι της έφυγε από τη ζωή και ποια ήταν η αιτία. Η πρώτη της κίνηση είναι να πάει στο νοσοκομείο, συμφερόντων της οικογένειας Μακρή, και να βρει μια νοσοκόμα, φίλη της Χριστίνας, προκειμένου να τη βοηθήσει. Εκείνη είναι σύμφωνη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της και η έρευνα αρχίζει. Εν τω μεταξύ η Μαρίνα δέχεται ένα τηλεφώνημα καθώς πρέπει να γίνει εκταφή των οστών του άτυχου κοριτσιού.

Δείτε ακόμη: Elif - Σούπερ αποκλειστικό: Η Μελέκ χτυπάει την Αρζού!

Πηγαίνει με τη Μάρθα και τον Νάσο στο νεκροταφείο αλλά αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι ο τάφος είναι άδειος. Τρελαίνεται. Δεν πιστεύει αυτό που συμβαίνει. Ολα γυρίζουν γύρω της. Λιποθυμάει. Την πηγαίνουν στο σπίτι και όταν συνέρχεται λέει στη Μάρθα: «Πρέπει να τη βρω. Γι’ αυτό τη βλέπω στα όνειρά μου». Θέλει να πάει στην Κάτια και να τη ρωτήσει ευθέως τι έκανε το παιδί της. Η Μάρθα προσπαθεί να τη συνετίσει: «Συγκεντρώσου στον στόχο σου. Θα τα καταστρέψεις όλα».

«Δεν με ενδιαφέρει η εκδίκηση. Πρέπει να τη βρω σου λέω», της φωνάζει. «Θα βρούμε τι έγινε η Ελπίδα. Σου το υπόσχομαι», της απαντά η Μάρθα, «αλλά δεν πρέπει να αποκαλύψεις την αληθινή σου ταυτότητα». «Το μωρό μου. Δεν έχει βρει ησυχία ούτε στο θάνατό του», λέει κλαίγοντας η Μαρίνα. Ο Νάσος μαθαίνει με τη σειρά του ότι ο τάφος της μικρής ήταν άδειος από την αρχή. «Δηλαδή δεν θάφτηκε ποτέ;», απορεί η Μάρθα. Η Μαρίνα τότε αποφασίζει να βρει την κοινωνική λειτουργό που της πήρε το παιδί από τη φυλακή μαζί με την Κάτια. «Πρέπει να ήταν μαζί της μέχρι το τέλος. Εκείνη θα ξέρει τι έγινε».

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Η Καγιά νιώθει την ανάσα της Σπυροπούλου! Συναγερμός στο Star!


Η συγκλονιστική ανακάλυψη

Λιποθυμώντας στο νεκροταφείο, η Μαρίνα χάνει το κινητό της. Το βρίσκει κάποιος και τηλεφωνεί στον Μιχάλη για να του το δώσει. Εκείνος που έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι τρομερό έχει συμβεί στη ζωή της κοπέλας, όταν της το επιστρέφει τη ρωτά με διακριτικότητα κι εκείνη του λέει τα πάντα. Αποφεύγει ωστόσο να του πει για τη φυλακή.

Νάσος, Μάρθα και Μαρίνα πηγαίνουν στην κοινωνική λειτουργό, η οποία νοσηλεύεται. «Θυμάσαι ένα κοριτσάκι που πήρες από τη φυλακή πριν οκτώ χρόνια;», τη ρωτούν. «Την Ελπίδα! Τη θυμάμαι. Είχε πνευμονία και την πήγα έξω από τη φυλακή». «Ναι και πέθανε. Ξέρεις πού θάφτηκε;», τη ρωτάει όλο αγωνία η Μαρίνα. «Η Ελπίδα πέθανε; Η Ελπίδα ζει», της λέει. Η Μαρίνα τρελαίνεται αλλά όταν της ζητάει να μάθει τι απέγινε, εκείνη δεν θυμάται τίποτα πια και χάνει την επαφή με το περιβάλλον.

Προκειμένου να διαπιστώσει τι απέγινε η Ελπίδα, η Μαρίνα πηγαίνει στο νοσοκομείο. Ψάχνοντας τα αρχεία, βρίσκει το πιστοποιητικό θανάτου της. Γράφει ότι πέθανε από πνευμονία και το όνομα του γιατρού που την είχε αναλάβει, ο οποίος δεν εργάζεται πια στο νοσοκομείο. Ψάχνει όμως και τον βρίσκει. «Ελπίδα... Θυμάμαι. Ενα κοριτσάκι που είχε ένα σημάδι εκ γενετής στον μηρό. Μου την έφεραν με πνευμονία». «Ναι, αυτή είναι. Πώς πέθανε;», τον ρωτάει όλο αγωνία η Μαρίνα.

«Πέθανε; Αυτό είναι περίεργο. Το κοριτσάκι θεραπεύτηκε. Ηταν η πρώτη ασθενής που ανέλαβα στο νοσοκομείο, γι’ αυτό τη θυμάμαι». «Γιατί υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου;», τον ρωτάει ξανά όλο αγωνία η Μαρίνα. «Δεν ξέρω. Ποτέ δεν δήλωσα τον θάνατό της». «Η Ελπίδα ζει», μονολογεί με αναφιλητά η Μαρίνα που είναι έτοιμη να καταρρεύσει. «Τα χαρτιά παραποιήθηκαν. Είχε κανείς πρόσβαση στους φακέλους των ασθενών σας;», τον ξαναρωτάει. «Είναι ύποπτο. Κανείς εκτός από μια νοσοκόμα. Θα ψάξω να τη βρω».

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Μάχη γιγάντων στο prime time! Σκληρό ροκ με τρία προγράμματα και νικητή το...

Οταν η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι είναι από τη μια χαρούμενη με τα νέα, αλλά από την άλλη κλαίει με αναφιλητά για όλα αυτά. «Πού να είσαι; Με ποιον να ζεις;», μονολογεί. Αργότερα βρίσκεται με τον Μιχάλη που του λέει όλα όσα έχει ανακαλύψει κι εκείνος υπόσχεται να τη βοηθήσει να βρουν το παιδί της.