Τηλεθέαση: Σκορδά μια ανάσα με Τσιμτσιλή, χαμός στο prime time,μονοψήφια για μεγάλες σταρ...

Τι έδειξαν τα χθεσινά νούμερα;

Τηλεθέαση: Σκορδά μια ανάσα με Τσιμτσιλή, χαμός στο prime time,μονοψήφια για μεγάλες σταρ...

Σήμερα όπως και κάθε μέρα θα σας παρουσιάσουμε από το Youweekly.gr τις τηλεθεάσεις των σημαντικών προγραμμάτων όπου οι τηλεθεατές επέλεξαν τα καλύτερα για την ψυχαγωγία τους.

Τα νούμερα παρακάτω αφορούν το δυναμικό κοινό και όχι το γενικό σύνολο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σφάζει με το γάντι η Τσιμτσιλή τη Σκορδά! Οι δηλώσεις για τη Χρηστίδου και τα καρφιά για το Πρωινό! (Βίντεο)

Νωρίς το πρωί! Το "Καλημέρα Ελλάδα" με το Γιώργο Παπαδάκη έκανε 22,8% και το "Σήμερα" με το Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου 19,4%. Νικητής στα σημεία ο Παπαδάκης!

Πρωινά life style.

"Το πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά έκανε 21,9% πολύ κοντά στο "Happy day" με την Σταματίνα Τσιμτσιλή 19,9% "Στην φωλιά των κούκου" με τους Καραβάτου - Κατσούλη 16,4%, "Αλήθειες με την Ζήνα" 12,5%, "Μαζί σου" με την Τατιάνα Στεφανίδου 11,3%.

Δείτε ακόμη: Γενέθλια για τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη! Η τρυφερή ανάρτηση στα social media!

Μεσημεριανή ζώνη

"Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη 13,1%, Ζέτα Μακρυπούλια "Ρουκ Ζουκ" 15,1%. "Τι λέει" με την Ελένη Τσολάκη 8,7%, "My style rocks 2" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 14%, "Shopping star" με τη Βίκυ Καγιά 22,6%.

Απογευματινή ζώνη

"Still standing" με την Μπεκατώρου 13,9%, "Deal" με το Χρήστο Φερεντίνο 10,3%, "Γυναίκα χωρίς όνομα" το σήριαλ 18,5%, "Τροχός της τύχης" 12,8%, "Elif" 15,2%, "Όσο έχω εσένα" 7,1%.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Οι τρυφερές δηλώσεις για τη Μαρινούλα! «Μοιάζει στον μπαμπά της και...»

Prime time

"Η επιστροφή" 14,6%, "Mην αρχίζεις τη μουρμούρα" 19,8%, "Voice" 24,2%, "Τατουάζ" 23,1%, "Κάνε γονείς να δεις καλό" 6,1%.

Μετά τα μεσάνυχτα

"Αυτοψία" 12,6%.

Συμπεράσματα για την καλύτερη ανάλυση των στοιχείων. Στα πρωινά ενημερωτικά η κόντρα συνεχίζεται για Παπαδάκη και Οικονόμου μόνο που φαίνεται ότι έστω και για λίγο ο Παπαδάκης κερδίζει. Στα λαϊφστάιλ πρωινά δεν έχει μπει στο παιχνίδι ακόμα η Καινούριου, αλλά φαίνεται ότι Σκορδά δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση. Η Τσιμτσιλή με πολλά ανεβοκατεβάσματά φαίνεται ότι πάει καλύτερα φέτος από πέρσι. Σίγουρα τις εντυπώσεις κερδίζει η Καραβάτου που έχει μια καλή χρονιά και μάλιστα κάποιες μέρες περνάει ακόμα και την Σκορδά στο δυναμικό κοινό.

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου!

Αδύναμοι κρίκοι για τα κανάλια τους σε μεσημεριανή απογευματινή ζώνη φαίνεται πως είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, τουλάχιστον στο δυναμικό κοινό και η Ελένη Τσολάκη στο δυναμικό κοινό αλλά και στο γενικό σύνολο. Τσιμπάει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δεν προχωράει καθόλου ο Φερεντίνος. Στο prime time γίνεται αληθινή αιματοχυσία. Μεγάλος κερδισμένος ο ΑLPHA που ότι και να συμβεί η μυθοπλασία του παραμένει ακλόνητη!