Βόμβα με την πώληση του Alpha! Πού «κολλάει» η διαδικασία;

Όλες οι νέες εξελίξεις!

Βόμβα με την πώληση του Alpha! Πού «κολλάει» η διαδικασία;

Η συμφωνία του Alpha με την Sheila Enterprises θυγατρική της Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη έπεσε σα κεραυνός εν αιθρία. Πληροφορίες για συμφωνία των δύο πλευρών δεν υπήρχε μέχρι την στιγμή των ανακοινώσεων για εξαγορά του ομίλου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα αλλάξει η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου με την πλειοψηφία να περνά στην πλευρά Βαρδινογιάννη. Φήμες που κυκλοφορούν έντονα τον τελευταίο καιρό αναφέρουν ότι η νέα διοίκηση θα βάλει στο τραπέζι όλα τα υψηλά συμβόλαια του καναλιού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Δολοφονική επίθεση σε Τόνυ και Τατιάνα!

Ωστόσο πριν από αυτό εκκρεμεί η έγκριση του ΕΣΡ για τη μεταβίβαση. Όπως αναφέρει την σχετική νομοθεσία εντός 15 ημερών από την ανακοίνωση θα έπρεπε να σταλούν τα στοιχεία της συμφωνίας στο ΕΣΡ για έγκριση. Εφόσον τα στοιχεία δεν είχα πρόβλημα τότε θα αναλάμβανε η επιτροπή ανταγωνισμού να επικυρώσει τη συμφωνία.

Δείτε ακόμη: GNTM: Την... έδωσε κανονικότατα! Η Ειρήνη Ερμίδου αποκαλύπτει το άγνωστο συμβάν στις τουαλέτες με την Αμανατίδου! - "Bye bye bitches!" (βίντεο)

Τα στοιχεία στην επιτροπή ανταγωνισμού έχουν σταλεί όχι όμως και στο ΕΣΡ. Όπως αναφέρει το typologies.gr σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Αρχής Ροδόλφο Μορώνη υπήρξε κρούση προς την Αρχή για συνάντηση ως το τέλος της εβδομάδας επί της μεταβίβασης του Alpha προς την Motor Oil.

Αξιοσημείωτο είναι ότι έγινε λόγος για αρχική ενημέρωση, με τη μορφή ερωτήματος που υπήρξε από την εταιρεία προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

TAGS